28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog 2 maanden


Joepie nog 2 maanden en dan mag er in Nederland niet meer gerookt worden in restaurants en cafe's . 

Heerlijk!!!!! Kunnen wij ook eens lekker een bak koffie gaan drinken in een Grand Cafe op een vrije dag zonder dat we vergast worden bij binnenkomst (en dan meestal meteen weer naar buiten gaan want niets zo smerig als in een rokerig cafe zitten).
En wat te denken van al die baby's en peuters die worden meegesleept door hun ouders en daar dus ook gewoon in zitten? Die kunnen voortaan gewoon heerlijk vrijuit ademen zonder dat die kleine longetjes al meeroken.
Ik vind het een prima oplossing en ben dankbaar dat ik voortaan lekker kan gaan eten zonder in de sigaren of sigarettenlucht van een ander te zitten. Hoef ik niet meer te vragen: Meneer/Mevrouw mag die sigaar/sigaret/pijp  uit, ik ben nog aan het eten... Nee, nu kan ik genieten van die meneer/mevrouw die gaat staan blauwbekken na zijn/haar heerlijke eten, buiten in de kou, hartje winter omdat hij/zij verslaafd is aan zijn/haar sigaar/sigaret/pijp. 
Daar ga ik van genieten omdat ik al die jaren in zijn/haar stank heb gezeten.
Niets medelijden moet hij/zij maar stoppen.
Ik wilde eigenlijk een countdown klok op de site zetten maar dat gaat wel een beetje ver maar stiekem tel ik af.
En voor al die rokers die zich afvragen hoe dat nu moet straks als ze lekker zitten te dineren en het regent en stormt buiten, gewoon stoppen, kan je lekker de anderen verslaafden uitlachen.
Leve rookvrij Nederland!!!!!!!


Iedereen een gezellige koninginnedag gewenst!!! het kleurt langzaam aan oranje in de straat hier, iedereen is op weg naar de koninginnemarkt. Gezellig, zo'n echt Hollands feestje.

Schrikken


Gisteravond na een wandeling van een 1,5 uur lekker in bad geweest. Ja, het bank zitten kon niet meer dus besloten we maar eens de benen te strekken.

Erna dacht ik dus,  ga eens lekker aan mezelf frunniken (lees verder voor je conclusies trekt) , wenkbrauwen epileren, huid verzorgen.
Ik heb zo'n fijne spiegel met in het midden een lampje en hij vergroot zo'n 4x alles, wow dat was dus schrikken!!
Mee-eters en niet te weinig ook, heel veel mee-eters en dan vooral links in mijn gezicht. Waarom zitten er meer links dan rechts? Flink geschrokken ben ik meteen aan de slag gegaan en heb de krengen verwijderd.  Waarom gaan die krengen niet op je heupen zitten en doen ze dan wat hun naam je belooft? Dat zou nog eens handig zijn, dat je ze dan verwijderd en meteen een paar pondjes kwijt bent. 
O en dan nog een tip: als je een zelfbruiner koopt in de vorm van een spray:  nasmeren en verdelen! Ik deed dat niet en lijk nu op een kruising tussen een zebra en een poema, lekker gevlekt! en geloof maar niet dat dit goedje er makkelijk afgaat....scrub me een ongeluk maar blijf gevlekt.

Pffff


We dachten: heerlijk een week geen kids, we gaan van alles doen. Heel veel opruimen hier in huis en zoveel mogelijk dagtrips. Dagje Giethoorn, dagje Antwerpen etc etc.

Right.
Niks van dit alles.
Vrijdag, zaterdag, zondag en vandaag hebben we alleen maar geslapen, en op de bank gehangen.
Af en toe de nodige boodschappen of een uurtje sporten maar daar is dan alles mee gezegd.
Voor de rest staan we laat op, hangen dan wat aan de ontbijttafel rond al krant lezende, sportschool, bad liggen, en dan is het alweer half 4. Net tijd genoeg om eten in huis te halen , te bereiden en weer in de bank te ploffen.
We zijn uitgeput, alle vermoeidheid en stress van de afgelopen tijd komt er uit. Maar morgen gaan we actie ondernemen, we zijn het zat! We gaan morgen keukens kijken in Gieten.
Eindelijk eens iets anders dan die eeuwige bank en ik denk dat we koninginnedag maar lekker naar Belgie gaan, lekker shoppen in Antwerpen.

Monster


In Oostenrijk heeft een vader zijn dochter 24 jaar lang opgesloten en misbruikt in de kelder van het huis.

Ze heeft 7 kinderen gekregen waar er 1 van is gestorven en door vader verbrand in de tuin. 
3 kinderen leefden gewoon in huis en 3 waren nog nooit de kelder uit geweest, laat staan dat ze zonlicht hadden gezien.
Een monster!!! Walgelijk gewoon.
Dat dit gewoon kan , ik kan het niet geloven, je kan zomaar naast een gek wonen....

Vakantie


Heerlijk 2 weken vakantie. En deze week is helemaal voor ons tweetjes, een week om lekker bij te komen en energie op te doen voor de week met de kids. Die antibioticakuur hakt erin en voel me nog steeds wankel en ben snel moe. Dus is deze week een verademing. 

Uitslapen
Dagjes weg
Terrasjes pikken
Relaxen
Genieten 
Tijd voor elkaar
Heerlijk is het. Vandaag was al een heel goed begin!!!

Prettige vakantie voor iedereen die nu vakantie heeft.

Madonna


Als ik boven op zolder aan het sporten ben zet ik de DVD van Madonna op van haar laatste wereldtournee Confessions Tour. Ik ben er nog steeds niet uit of dat nou stimuleert om harder te trainen of me juist afremt wetende dat ik dat nooit zal bereiken. Dat staat daar maar supersmal en strak te wezen,pffff.

Dat mens is toch echt al 50 maar ziet er uit alsof ze ergens tussen de 18 en 25 is blijven steken.
Dan kan je zeggen; makkelijk zat, heeft een prive kok/trainer/kindermeisjes en weet ik al niet meer maar toch ergens moet ze die oefeningen toch echt alleen doen en niemand kan het in haar plaats doen en geloof me dat lijf krijg je niet alleen door plastische chirurgie daar moet je echt wel wat voor doen. Nu doet ze, na enige research te hebben gedaan, 4 uur yoga per dag, zwemt dan nog een uur en doet nog een hele reeks aan krachttraining, dag in dag uit. Zelfs met privekok/trainer en kindermeisjes geloof ik (weet het wel zeker) niet dat ik dat op zou kunnen brengen.
Ik heb echt heel veel bewondering voor deze vrouw en niet alleen voor haar jeugdige uitstraling. De DVD is echt wauw en het eerst volgende concert dat ze in NL is wil ik erbij zijn, koste wat kost. Haar nieuwe album is ook weer top: Hard candy.


Femke Halsema

Vond dit op de blog van Femke Halsema:

Ken je Louis Vuitton? Maker van foei-, maar dan ook foeilelijke tassen. Multinational met een jaarlijkse omzet van ongeveer 18 miljard dollar en een winst van 3,5 miljard dollar. Superkapitalist die er niet voor  terugdeinst om kleine kinderen voor veel te veel geld als smakeloze Paris-Hilton-kopieën aan te kleden. Die zijn veel te dure en foei-, maar dan ook foeilelijke tassen in Chinese Sweatshops laat produceren door onderbetaalde en uitgebuite arbeiders. Precies die Louis Vuitton! Die Louis Vuitton heeft het in zijn hoofd gehaald om de jonge kunstenares Nadia Plesner te vervolgen omdat zij een vrije imitatie van zo?n foei-, maar dan ook foeilelijke tas gebruikte om de aandacht te vestigen op het humanitaire drama in Darfur. Zij dacht, als zij een klein zwart jongetjes nou eens tooide met Paris Hilton-hondje en foei-, maar dan ook foeilelijke Vuitton tas, er misschien eindelijk eens aandacht voor Darfur zou komen. En ze maakte de prachtige bovenstaande tekening. Nou dat heeft ze geweten. Meneer Vuitton eist van haar 5000 euro voor elke dag dat haar tekening nog te koop is. En nog eens 5000 euro voor elke dag dat zij de dreigbrieven van meneer Vuitton op haar site afdrukt .

Ik zou zeggen: meneer Louis Vuitton kan mijn rug op! Ik pleit voor een consumentenboycot (waarmee ik overigens direct na mijn geboorte mee ben begonnen). En blogvrienden, verspreid deze prachtige tekening van Nadia Plesner op internet!


Fragmenten uit de realityserie Dames in de dop waarin 9 Hollandse meiden (heel erg ordinair) hun schokkende kennis aan de meest basale kennis demonstreren:
  • Anne Frank? Heeft die niet Idols gewonnen? Komt ze zelf haar boek promoten? Goh heeft ze daar tijd voor dan?'
  • 'Balkenende? Wie is dat?'
  • (foto van Balkenende) 'Harry Potter?'
  • Hoe schrijf je nota bene? 'Notabelen'
  • Fragment van Beethoven krijgen ze te horen: 'Andre Rieu?'
  • Vraag: Een vierkant heeft hoeveel zijdes 4 of 20? ' Dat is een strikvraag het antwoord is 5'
Zomaar even wat quotes van de dames uit de serie.
Ooit aan het begin van het informatietijdperk geloofden velen dat het toegankelijk maken van kennis voor iedereen domheid zou uitroeien.
We zijn op weg. Alleen terug naar af. Nog even en domheid roeit kennis uit.

Bron: Milco Aarts

Wasmachine


Mijn wasmachine was kapot. Ineens midden in het programma stopte hij en wilde niet meer draaien, afpompen of centrifugeren. Niets meer alleen brommen.

Ik technisch als ik ben heb toen het hele ding even uit elkaar geschroefd en gerepareerd. Nu draait ie weer en doet weer alles wat ik van hem vraag.
Right, iemand die dit verhaal gelooft? Nou het had gekund natuurlijk, stam tenslotte uit een technische familie en als er wat geinstalleerd moet worden dvd/tv/computer etc draai ik daar mijn hand niet voor om. Ben gek op de laatste nieuwe snufjes.
Helaas was het dit keer een ander verhaal. Nog steeds niet helemaal lekker (te lui om het boekje van de machine te zoeken ) bel ik gewoon naar Expert, om te melden dat de wasmachine die ik nog geen 2 jaar geleden heb gekocht alleen nog maar bromt.
  • Hij bromt alleen nog maar?
  • Ja meneer, verder doet ie niets.
  • En heb je het filter van de pomp al eens nagekeken?
  • Filter van de pomp?
  • Ja, vooraan zit een klepje wat alles opvangt wat je zoal verliest in de machine, muntstukken, dingetjes die je nog in je zak hebt laten zitten, knopen etc...
  • (ik krijg het benauwd en visioenen van zo'n 40 sokken die spoorloos zijn in de 1,5 jaar en nu dus misschien in dat filter zitten) Uh ik loop nu even naar boven en ga kijken meneer.
  • Mevrouw heeft u dat nog nooit gedaan dan?
  • Nee meneer wist niet dat dat ding bestond
  • Staat in het boekje mevrouw
  • Lees nooit de boekjes dat is voor mensen die niet weten hoe zo'n ding werkt
  • En voor mensen die moeten weten dat er een filter bestaat die geregeld schoon moet worden gemaakt en daar kunt u ook kijken achterin bij storingen en dan zelf het probleem oplossen. Kijk ik kan wel een mannetje sturen om de filter los te draaien..
  • Hoeft niet meneer ik ben bij de filter, en nu?
  • Draaien mevrouw
  • Dat doe ik meneer maar krijg het er niet uit
  • Nou dan moet u harder trekken (begint een raar gesprek te worden dit)
  • Oke meneer daar komt ie, jee allemaal water stroomt eruit
  • O ja dat was ik vergeten te vertellen dat u  er wel een teiltje onder moet houden voor het water..
  • (ik sta in een ware tsunami) meneer ik weet genoeg, moet gaan dweilen hier voordat het de trap af loopt
  • Succes mevrouw
  • Bedankt meneer
Na een half uur dweilen met alle badlakens die ik kon vinden zag ik dat er behalve water ook, zo'n 7,20 euro aan muntjes uit rolden, armbandje, batterijen, speldjes, stukjes speelgoed en nog heel veel rotzooi samengekleefd. Het zat duidelijk verstopt ja.
Fijn dat ik nu weet dat er zoiets als een filter bestaat. Ik vraag me wel af hoe die dingen in dat filter komen. Ik zie aan de binnenkant alleen een trommel met piepkleine gaatjes, dus waar gaan die munten dan doorheen? En waar zijn al die sokken gebleven? Zit er misschien ergens nog een filter, een groter exemplaar, waar de sokken zich in opstapelen?

Hyves


Dat hyves is toch leuker dan ik dacht. Toen we ermee begonnen dacht ik , wat moet ik daar nou op? Ken niemand die daar op zit. Verkeerd gedacht dus, heel veel mensen zitten op hyves, veel meer dan ik dacht. Alhoewel er nog steeds ook een boel niet op zitten. 

Maar het is eigenlijk heel erg leuk om steeds meer mensen van vroeger tegen te komen.
Wel jammer dat het uitsluitend Nederlands is en je dus geen vrienden uit het buitenland tegenkomt, jammer ook voor mij want mijn franse vrienden kom ik dus niet tegen op hyves. Maar voor de meer internationaal gerichte mens is er My Space. dit is een mondiale site.
Maar voor de Nederlanders die nog niet op Hyves staan, het is echt niet moeilijk gewoon naar www.hyves.nl en je kan je eigen profiel aanmaken. Of een ander opzoeken, naam intypen en je ziet ze zo staan.
Dus iedereen die er nog niet op staat: doen is echt leuk!
Let's hyve!!!


Ik ben weer iets levendiger....antibiotica bedankt. Mijn 'stief' (rotwoord) dochter ligt nu lekker samen met mij ziek te zijn op de bank, in ieder geval iets gezelliger dan alleen liggen te creperen.

Zondag kwam mijn ex de kids terug brengen met zijn nieuwe vriendin, nou ja nieuw ? Ze is er al een hele tijd, al maanden, maar ik had haar nog niet gezien. Al veel over gehoord via de kids natuurlijk, maar nog nooit gezien. Ik vroeg me altijd af hoe ik dat nou zou vinden en hoe ik daar op zou reageren op de nieuwe vlam van mijn ex. Niet om de ex maar om de kids die veel tijd doorbrengen met deze nieuwe vrouw. Zou ik dan net zo debiel en jaloers reageren als hier in Harderwijk het geval is? Of zou ik normaal reageren? Spannend vond ik het wel, want als ik haar nou niet leuk vond bv, hoe zou ik het dan vinden dat mijn kids veel tijd met haar doorbrengen en haar zo leuk vinden? Je kan je vaak wel van alles voornemen maar je weet eigenlijk pas echt hoe en wat als het dan ook zo ver is. Nou, zondag kwam ze mee. 
Voor dit verhaaltje zou het veel leuker zijn geweest als ik had kunnen vertellen tot in detail wat voor een raar mens het was en wat voor bizarre tic ze had en....etc etc maar helaas voor jullie het was gewoon een hele leuke spontane  vrouw en ik vond haar leuk. Ik had gewoon meer op mijn kids moeten vertrouwen en op mezelf. Ik wist allang van mezelf dat ik wel normaal kan doen maar ja, als je ziet wat ik hier allemaal meemaak dacht ik dat ik misschien ook zo debiel zou doen, dat je dat nou eenmaal doet bij nieuwe vriendinnen van je ex. Maar nee, leuk mens en ik hoop dat ze heel gelukkig worden en 1 ding is zeker; ze is hartstikke lief met mijn kinderen want die zijn dol op haar en dat is toch het voornaamste, dat je kids zich gelukkig voelen bij de nieuwe partners van pa en ma. Ook wel fijn dat ik gewoon normaal ben en niet iedereen veranderd in een draak als ze de nieuwe partner van ex ontmoeten...

Deze foto heeft niets met de tekst te maken maar vond het wel een leuk idee om mijn auto hier eens te laten wassen...voor alle vrouwen in Limburg : dat hebben jullie niet he, zo'n autowasstraat, dat hebben we alleen in Harderwijk  ;)

ziek


Ben ziek
Gisteren huisartsenpost geweest
Veel pijn
Kaakholte ontsteking
Voorhoofsholte ontsteking
Nek die vast zit
Koorts
Antibioticakuur
Pijnstillers
Neusspray
Moe sloom slapen 

Middel East


Vrijgezellen vrouwen opgepast!!

Paul van O hangt rond op datingsites op zoek naar een vrouw. Paul van O zit momenteel vast in de gevangenis omdat hij zijn vrouw vermoordt heeft en begraven. Hij vertelt de dames dat ie momenteel in het buitenland verblijft, zakenman is. Maar in het echt zit ie in de bajes en komt binnenkort vrij en zodoende is ie al op zoek naar een vrouw. Afspraakjes maakt hij als hij met verlof is. Opletten geblazen, je wil toch niet eindigen als zijn vrouw.
Mooie man, goede babbel dus echt makkelijk zat om er in te tuinen.
Peter R de Vries heeft een medewerkster met de man aan het internetdaten gezet en dat kun je zien in de uitzending van Peter vanavond. Daar zie je hoe de man liegt en bedriegt. Paul van O heeft nog geprobeerd deze uitzending te verbieden via de rechter maar dat is niet gelukt.
Peter R de Vries wil aantonen dat internetdaten niet zonder risico's is.


Geweldig mijn nek zit nog steeds vast en ik heb er nog een mega verkoudheid bij. Het begon gisteren met hevige keelpijn, die heb ik nog steeds, maar mijn holtes zitten nu ook allemaal dicht,wat een hoofdpijn en holtepijn geeft niet te harden maar mijn neus loopt vrolijk door gelukkig,  loop de hele dag te snotteren en te niezen. Maar ik mag niet klagen ik ken ook mensen die met griep in bed liggen met dit mooie weer en dat is nog altijd een graatje erger.

Mijn dochter Nyah heeft een heel fijn weekend, die belde me gisteren blij op om me mede te delen dat haar voortand er eindelijk uit was, daar heeft ze zo lang op moeten wachten... haar vader heeft er een touwtje omheen gedaan en de deur goed dichtgeklapt zei ze. Nou ik ben blij dat dat wiebelende ding eruit is en ze nu haar groenten weer kan eten want dat kon nl niet met een wiebelende tand, snoep en koek wel, maar groenten daar had die tand echt last van. ;)
Weer een probleem opgelost. Wel een giga fietsenrek nu maar ach, dat staat zo schattig.
Gisteravond hebben we lekker bank gehangen, nou ja hangen?? met een stijve nek zit je rechtop maar was wel een relaxte avond en na wat tv kijken nog even een potje scrabble gespeeld, onnodig te vertellen wie er heeft gewonnen. :)
Ik ga nu eens een heerlijk warm bad nemen met heerlijke olie en dan een lange boswandeling met ons varken, sorry Janssen ; hond.


Nek


Mijn nek zit vast, al twee dagen. Eergisteren een beetje maar gisteren echt vreselijk vast. En dat vast is niet erg maar de pijn is niet te harden. Om 6 uur met echt veel moeite uit bed geklauterd van de pijn en een rug/schouders/nek waar geen beweging meer in zat. Pijnstillers genomen, zalf erop, niets hielp.

Dus toen dacht ik ik ga maar eens een heerlijk kersenpitkussen in de magnetron doen, lekker warm in mijn nek. Oke zo gezegd zo gedaan, 3 minuten erin en toen stond het hele huis vol rook en stank. Het kersenpitkussen stond gewoon in brand in de magnetron en toen ik de deur open deed kwam alle rook eruit.
Het kussen ligt in de kliko en ik heb nog steeds pijn in mijn nek. Lekker zo'n warm kersenpitkussen....

Sex


Waarschuwing!!! de volgende tekst is niet geschikt voor mensen met gevoelige zenuwen, mannen met een groot ego of een klein....

Omdat ik twee dagen geleden zoveel reacties (per mail/hyves/blog en zelfs per telefoon) kreeg op mijn blog: ' Zomer en seks'  kom ik nog even terug op het onderwerp, want sex sells!!
Mannen vooral voelden zich sterk aangetrokken tot dit onderwerp en waren meer dan blij te lezen dat meer dan 4x seks per week goed is tegen rimpels etc, want ze vinden nl dat ze te weinig seks hebben. Die mannen denken nl automatisch dat het probleem van weinig seks bij de vrouw ligt.
Nou mannen ik zal jullie even uit de droom helpen. Vrouwen hebben ook zin in seks, net als jullie mannen. Alleen als jullie roepen:
  • Mr Love is in the house
  • Zal ik mijn worstje even verstoppen?
  • Schat zorg dat je om half 10 klaar ligt want om 10 uur wil ik slapen moet vroeg op morgenochtend
  • Of onder avondeten zegt: Vanavond he?? met een knik erbij richting slaapkamer zo van; je weet wel wat ik bedoel (want de kids zitten aan tafel)
dan mag je er vanuit gaan dat dat dodelijk is voor een goed sex leven, het werkt averechts en vooral het eerste werkt op onze lachspieren want wij weten wel beter :)
Dan heb je nog de mannen die een imitatie doen van Stampertje (konijn) en denken dat het rammen en klaarkomen is, niet dus. 
En nooit je kleine heer een naam geven, wij vinden het niet leuk om voorgesteld te worden aan Junior, Klaas Jan of Harrie. Is totaal NIET sexy.
Boeren, scheten en klagen vinden vrouwen ook niet aantrekkelijk, evenals onderuitgezakt zappend in de bank hangen.
En SIZE DOES MATTERS laat ik dat even voorop stellen, dat gelul dat de maat er niet toe doet is bullshit, maat is wel degelijk belangrijk. Geen enkele vrouw wordt opgewonden van een micropenis of een potlood dus klein en/of dun  is niet fijn. Het hoeft niet huge te zijn als jullie maar weten wat je er mee moet doen.

Wij willen passie, hartstocht, romantiek, verleid worden, echte mannen, mannen die je ziel weten te raken en je Gspot weten te vinden. Mannen die eens een kaarsje aansteken. Mannen die er werk van maken en soms ook gewoon je als een beest op de keukentafel gooien. Maar het belangrijkste is dat mannen aanvoelen hoe en wat,  en in wat voor bui je bent en daar op inspelen en niet alleen als ze zin in sex hebben maar ook gewoon dagelijks. Dus voor al die mannen die zeggen dat hun vrouw geen zin heeft en denken dat dat vooral aan de vrouw ligt, WAKE UP. Doe je best eens, kaarsje aan, boen de handel eens op down under (jahaa ook mannen mogen er wel wat verzorging aan besteden en dat maakt je geen homo) , zorg dat je er lekker uit ziet, geurtje op, lekker muziekje en dan komt de rest vanzelf......denk ik.
En voor de vrouwen die dan nog geen zin hebben, maak zin, doe het gewoon, het is net als met nootjes eten, als je ze niet eet mis je ze niet maar als je er eenmaal aan begint....

Voor iedere man die zich meent te herkennen, dit stuk is gebaseerd op verhalen van vriendinnen dus dat kon wel eens kloppen dat je jezelf herkent, doe er wat aan !

Andrew sings Pie Jesu

Je bent 13 jaar, word al 7 jaar gepest op school en bent behoorlijk onzeker....en dan doe je je mond open op de Britse versie van Holland's got talent.
Wauw hier krijg ik de tranen van in mijn ogen.

Groenten


Lees ik gisteren in de krant dat de kwaliteit van onze zgn vollegrondsgroente (andijvie, bloemkool en wortelen) de afgelopen 20 jaar fors is teruggelopen, soms met MEER dan 50 procent. Dit komt door het injecteren van mest in onze landbouwgrond. In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen kanker dit is velen malen hoger dan in andere Europese landen.


Ik word hier toch een beetje niet goed van. Men blijft maar doorzeiken over 3 ons groente en 2 porties fruit per dag maar ondertussen worden we door dezelfde personen gewoon vergiftigd.
En wat doen we eraan? Niets helemaal niets. Ja een beetje erover lullen in de tweede kamer maar actie ondernemen ho maar. 
Als je dan denkt ik ga maar biologisch eten blijkt dat veel biologisch niet biologisch is. Veel bio boeren verbouwen hun bio produkten nl in de landbouwgrond waar eerder de niet bio groenten verbouwd werden en dan word er wel niet meer gemest nu, maar vroeger wel, en de grond is daar al gewoon dood.
Als ik mijn kinderen push hun groentes op te eten die ze niet willen ben ik ze in feite al aan het vergiftigen, gruwel.

Wat kan je nog met een gerust hart eten hier in Nederland? Het vlees is al besmet en zit vol hormonen of ziektes (gekkekoeienziekte, varkenspest etc). Vis zit ook vol giftige stoffen want men dumpt maar alles de zee in. Groenten kan niet meer. Melk? Ik zou het niet doen want het komt tenslotte van die koe die ziektes heeft en vol zit met hormonen en hij eet gras wat weer van onze giftige grond komt). Brood... tja tarwe en haver word ook verbouwd op dezelfde grond.... 

Tijd om op dieet te gaan..
Chocola uit buitenland, jus d' orange uit buitenland, koffie, thee en anders maar emigreren. Naar Frankrijk bv waar de groenten nog naar groenten smaken en heerlijk gerijpt zijn in de zon (je proeft de zon) waar de koeien nog op onbehandelde grond lopen en je nog rauwe kaas kan eten. 
Waar je een heerlijke steak tartare kan eten met een zalige salade composee.  Ben ik weer met Frankrijk maar kan natuurlijk ook Spanje of Italie zijn voordat we daar weer een discussie over krijgen hihi.

Zomer en seks


Vorig jaar rond deze tijd was het volop zomer, zaten we te puffen van de hitte. Dat is dit jaar wel anders. en als je nu denkt dat is niet erg want dan hebben we dat nog tegoed voor de zomer en dan krijgen we een hele goede zomer, dream on. Dat is dus niet zo, hoorde ik gisteren van een meneer die bij het KNMI werkt. Dat wil niets zeggen kan best een hele zomer rotweer zijn maar het kan ook prachtig zijn, niemand weet het. Het is niet te voorspellen. Het weer is grillig zei hij en er is geen patroon in te ontdekken. Maar wat we wel weten het wordt iets warmer dit weekend, iets... nog steeds geen zomer maar iets hogere temperaturen maar het kan nog wel regenen. Nou ik hoop dat ze het weer eens mis hebben zoals zo vaak en dat het gewoon heerlijk weer wordt en dus gaan we dit weekend ons hele terras maar eens poetsen en zomerklaar maken. Want ik wil zo graag weer eens lekker buiten eten, BBQ aan en heerlijk genieten van de zon. Ben er klaar voor mijn lijf kan wel wat zon gebruiken.

Wat ik ook nog wel even wil delen met iedereen is dat de gezondheidsgoeroe van Amerika gisteren bekend heeft gemaakt wat het geheim is van stralend oud worden na je veertigste en langer leven: Zon (wel met bescherming) elke dag 2 aspirientjes, tijdens je menstruatie ijzer slikken, genoeg bewegen, elke nacht tussen de 6 en 8 uur slapen (niet meer en niet minder) en nu komt ie: meer dan 4x per week seks. Niet slecht toch? Best vol te houden deze dingen. Voor de dames die de 4x per week niet halen had hij nog een tip: naakt naar bed, spiegels aan het plafond en dan komt de zin vanzelf en anders MAAK je maar zin, zijn de mannen ook weer blij mee, moet je maar denken maar je doet het voor jezelf: minder rimpels.

Tribute to Pippa Bacca

Je gaat van Milaan naar Jerusalem voor wereldvrede en je eindigt onderweg vermoord en naakt in een bos in Turkije... Een idealiste die in bruidsjurk van Italië naar het midden oosten reisde om de wereldvrede te bevorderen, is vermoord en naakt gevonden in de bosjes van een Turkse stad.Het ontzielde lichaam van de 33-jarige Giuseppina Pasqualino di Marineo aangetroffen in Gebze


Pippa Bacca zoals ze zich noemde, reisde van Milaan naar Libanon en wilde onderweg de harten van de lokale bevolking winnen. Ze vertrouwde op de goedheid van de mens, vertelt haar moeder.

De vrouw was met een collega aan de reis 'Brides on Tour ' begonnen, maar halverwege waren ze elk hun eigen weg gegaan. De twee zouden elkaar in Beirut weer ontmoeten.

AMSTERDAM -  De Bulgaar Stoil Panayotov heeft zijn derde vrouw ingeruild voor geit Elena. Reden: ze kon hem geen kind schenken.

Ruilen?

Echtgenote Maria verwisselde op de plaatselijke dierenveiling in centraal Bulgarije van 'eigenaar'.

Stoil trouwde op zijn 18e voor de eerste keer. Zijn moeder kreeg echter ruzie met de nieuwe schoondochter en schopte haar naar buiten. Het tweede huwelijk duurde nog korter. Met numer drie Maria dacht hij het geluk te hebben gevonden. Maar helaas, na negen vruchteloze jaren is het dus over.

Sukkel, alsof deze geit hem kinderen gaat schenken... smeerlap! Voor die vrouw is het dan wel weer een gelukkige dag van zo'n klootzak verlost te zijn. Mag hopen dat de geit zijn pik eraf bijt.

Soms vraag ik me echt af of we met zijn allen op dezelfde planeet wonen. Hoe kan het dat er nog steeds landen zijn waar vrouwen geen rechten hebben en onderdrukt worden? Of nee,  waarom laten we dat toe met zijn allen dat men in veel landen nog zo met vrouwen omspringt?

Ik kan er echt woedend om worden.

Voorbij


Het weekend is weer voorbij gevlogen..... Het gaat altijd met een sneltreinvaart voorbij.

We zijn gaan bowlen zaterdag en ik heb verloren van mijn Mc Jummie.
Ja, so what?  denken dan de meeste. Nou Mc Jummie en ik zijn vrij competitief ingesteld beide en houden van spelletjes en dan willen we winnen, ja ook van de kids. Bij ons geen partijtjes waar we de kids laten winnen, ze zullen ervoor moeten werken, geen enkele overwinning wordt gratis aangeleverd. Dus jammer genoeg verloren maar dat heb ik dan weer dik en dubbel terug verdiend bij het scrabbelen gisteren, waar ik dan weer gewonnen heb. 
Het  enige waar we vaak verliezen is bij het kaarten. Dan verliezen we beide vaak. En niet van een andere volwassenen, nee, van mijn jongste dochter Nyah. 
Mijn moeder (haar oma dus) heeft haar op haar 4e leren kaart spelen.  Een beetje te goed naar mijn mening..
Inmiddels is ze 6 ( bijna 7 in mei)  maar nog steeds lukt het ons amper een keer te winnen, dit tot grote vreugde van Nyah zelf. Ik ben bang dat ze met hetzelfde winnersvirus besmet is  als wij. 

Mc Dreamy



Mc Dreamy komt naar Nederland.... binnenkort is hij in Amsterdam voor de promotie van een nieuwe film. Ik zou bijna naar Amsterdam gaan is het niet dat ik me net bedenk hoe oud ik ben en dus zal ik me moeten beheersen. Want je wil immers ook niet voor schut staan daar in Amsterdam en je als een overjarige tiener gaan gedragen, wat me soms nog wel eens overkomt, maar dan lekker tussen vier muren in mijn eigen huis, waar niemand me ziet, en dus van enig schaamtegevoel geen sprake is. Maar soms is het wel jammer dat je geen 16 jarige puber meer bent...

Vrijdagmiddag 15.25 uur


De telefoon gaat, ik neem op. ' Mam ik ben mijn fietssleutel kwijt" hoor ik Kyla mijn middelste zeggen...(dit is pas de 6e keer dit jaar). Uh ja mijn hersenen kraken want nu wordt van mij verwacht dat ik dit probleem even in minder dan een minuut oplos...

' Heb je al gezocht??' zeg ik maar.
' Ja, DUH.....anders zou ik niet bellen'
' Nou zet je fiets maar binnen op school en dan zien we maandag wel.' (ik heb nl geen zin nu weer met een reservesleutel naar school te hollen en laat haar maar eens lopen en voelen dat ze geen fiets heeft een weekend lang)
' Kan je me niet halen??'
'Ja, dat kan wel maar doe ik niet, kom net terug van school nl waar ik Nyah gehaald heb.'
Tuut tuut,  boos heeft mijn dochter opgehangen want ik ben nu natuurlijk weer een vreselijke moeder die haar dochter niet eens wil komen halen op school, terwijl het maar 4 minuten lopen is maar toch... zij ziet dat niet zo.
Als ze dan na 10 minuten thuiskomt en ik haar zwemspullen uit de tas haal zie ik haar fietssleutel gewoon in haar tas liggen.
'Ik heb hem daar niet in gedaan hoor'
Ja, je zoekt natuurlijk overal naar een fietssleutel behalve in je tas, want waarom zou die sleutel in hemelsnaam in je tas liggen?? Jij hebt hem er niet ingestopt, daar is ie vast uit zichzelf naar toe gewandeld en heeft zich verstopt.
Kinderen.....
Julie was inmiddels hier en de andere kinderen lopen ook langzaamaan binnen, 7 stuks, het weekend gaat beginnen....


Julie




Vandaag komt Julie. 

Julie , een francaise, is mijn au pair geweest een jaar lang. Dankzij haar hebben de kids nog iets beter Frans geleerd dan ze al deden. Een jaar lang iemand in huis hebben creëert een band. En toen ze dan ook vertrok na een jaar hebben we allemaal flink staan janken. 
Een half jaar na mijn  scheiding was het zalig een au pair in huis te hebben, je had dan toch niet zo het gevoel alleen te zijn en ik had natuurlijk heel veel hulp met de kinderen zo en kon lekker weg als ik het wilde zonder steeds te moeten nadenken over een oppas. Ze had haar eigen auto en reed de kinderen overal naartoe. Overdag volgde ze Nederlandse les en na een jaar sprak ze een aardig woordje Nederlands met een schattig frans accentje. 
Ze ging mee op vakanties en was eigenlijk gewoon als een dochter die ik erbij kreeg. Ruzies hadden we ook net als een echte moeder en dochter. Toen ik Guido leerde kennen was zij er ook nog steeds en ook met hem klikte het meteen. 
Dus mijn ' dochter' komt vandaag weer eens een weekendje , heb haar al 7 maanden niet meer gezien (mailen natuurlijk wel) dus we zijn wel blij haar weer eens in het echt te mogen zien.
Ben benieuwd of ze veranderd is...

Walgelijk


Vader en dochter hebben een kind gekregen in Australie. Kijk zelf maar naar het interview.

Even ' Forbidden Love'  aanklikken. 
Ik vind het echt walgelijk.... dat zoiets kan, maar volgens deskundigen komt het veel vaker voor dan we denken. Genetische aantrekkingskracht noemen ze dat. Ook broers en zussen komt vaker voor schijnbaar.
Brrrrr vies vind ik het en ik snap die lui echt niet!
Hoe vertel je je kind dat je haar  zus bent maar ook haar moeder en je vader haar vader en opa is???? Nee, daar krijg je geestelijk stabiele kinderen van....

De Kunstenaressen



Hier dan 2 foto's ...

O jee


Word ik net gebeld door M of ik even foto's kan maken morgenochtend van haar en nog 2 creatieve geesten. Uh... okeee,  hoorde ik mezelf zeggen. 

Dan schiet het door me heen, dat IK,  de beroepsfotograaf,  niet weet waar mijn toestel ligt. 
Weet ik nog wel hoe dit toestel werkt, (heb het immers pas en nog weinig mee gedaan)? Accu even nakijken of die nog vol is en waar ligt die oplader? Flits zoeken voor het geval het binnen moet, oooohhh.... ik kan ie verd... flits niet vinden.
Ik die graag dingen fotografeer die niet bewegen, niet ademen en niet praten en een mening hebben....
Ik ben een lifestyle fotograaf, geen portret fotograaf. Verwachten die kunstenaars nu ineens iets heel aparts en creatiefs? Pfff,  zweet breekt me uit, ik heb al weer in geen tijden meer gefotografeerd.... 
Ik ken mezelf, ik moet eerst altijd een tijdje weer bezig zijn wil er weer een beetje inspiratie bovenkomen. 
En ik fotografeer landschappen, huizen, interieurs,voorwerpen, details, winkels, meubels maar eigenlijk zelden mensen.
Als ik al mensen fotografeer dan het liefst mensen die niet weten dat ik ze fotografeer omdat ik dan een natuurlijke foto krijg. Ik heb die gave niet die sommige fotografen hebben om mensen op hun gemak te stellen en natuurlijk op een foto krijgen. Ik hou van lekker zelf bezig zijn zonder anderen erbij. Deze kunstenaressen hebben al helemaal bedacht hoe het moet worden en voldoe ik dan wel aan hun verwachtingen, kan ik het waarmaken?
Als het niets wordt, nou dan is het hun schuld natuurlijk, niet de mijne, hadden ze mij maar niet moeten vragen, ik die geen mensen fotografeer. (dit is om mezelf al in te dekken)
;)


BBC Three is de hippe poot van het Britse mediabedrijf BBC. Met de nieuwste films, series en docu's probeert BBC daarmee de jonge Britten te bereiken.Ze hebben een  real-life serie Young Mums' Mansion, waarin tien alleenstaande moeders met hun kinderen de intrek nemen in een gigantisch landhuis. Daar moeten ze zich vermaken, werken, koken, praten, daten, de confrontatie met hun ex aangaan en vooral heel veel ruzie maken. Een soort Vrouwenvleugel in het echt.

Ben benieuwd wanneer ze hier zoiets gaan uitzenden.

Snik


Ik voel het al een paar dagen , het komt er weer aan... Het begint meestal met een kort lontje een week van te voren zo'n beetje. Dat korte lontje houdt een dag of twee aan en slaat dan plotsklaps om in overgevoeligheid voor alles. Die overgevoeligheid duurt een dag of 4, dan jank ik wat af. Vader en dochter treden op samen op tv en omhelzen elkaar en jawel hoor daar komen de waterlanders, snik snik wat een emoties op tv...??? Er hoeft maar iets zieligs,  aangrijpends of zelfs gewoon maar een mooi moment tussen 2 mensen of zo en ik jank al. Slapen word een probleem, veel wakker in de nacht en onrustig slapen. Dan komen de lichamelijke klachten, pijn aan je borsten, in je rug,  en een pukkel ter grote van de Himalaya ergens midden in je gezicht, nooit maar dan ook nooit zit ie eens ergens onder je kin of onder je haar verstopt zodat niemand hem ziet.  Nee, midden ergens in je gezicht en als je heel veel pech hebt midden op je neus! Die neus van mij is een wipneus en als je daar dan een pukkel hebt zitten lijkt ie nog meer te wippen, horror.  Maar na dit, deze week van voorbereiding, komt het meestal wel en vaak eerder maar nooit later. Als het er is dan is het ook geen pretje dan verga ik de eerste dagen van de buikpijn en dan moet je me echt niet lastig vallen want dan is dat kleine lontje ineens weer terug. En elke maand keert het terug, ook zo leuk.  Het heeft ook een naam:  PMS. 

Dit is alvast een waarschuwing...om het even duidelijk te maken de pukkel is er al...

Hart overleeft twee mensen.


AMSTERDAM -  Een man die een nieuw hart kreeg heeft twaalf jaar later op dezelfde manier zelfmoord gepleegd als zijn donor...et verhaal in Amerika is zelfs nog vreemder. Sonny Graham, directeur van een bedrijf, kreeg twaalf jaar geleden een nieuw hart. Het slachtoffer had zichzelf met een geweer door de keel geschoten. Kort daarop trouwde de weduwe met de man die het hart van haar man had gekregen, zo meldt Fox News.Onlangs sloeg ook Sonny Graham in de staat Georgia de hand aan zichzelf, op dezelfde manier als de eerdere 'eigenaar' van het hart.Het oorspronkelijke orgaan was van de toen 33-jarige Terry Cottle. Sonny Graham was zo blij met zijn nieuwe leven, dat hij begon te corresponderen met de weduwe van Terry.Van het één kwam het ander. 'Het leek of ik haar al jaren kende', zei Graham tegen een lokale krant in 2006. 'Toen ik haar voor het eerst zag, kon ik mijn ogen niet van haar afhouden'. In 2004 trouwden ze.Cheryl, nu 39, is voor de tweede keer weduwe geworden... Bizar..


Ja, ik denk dan niet dat de ziel van de man in dat hart zat maar dat die vrouw 2 kerels zo gek kreeg dat die beide zelfmoord pleegden. Jakkie. 



Gisteren was een heerlijke dag!!!  Oke het was nog een beetje fris maar dat was niet erg, de zon scheen en op een terrasje hier in de stad, in de zon, was het heerlijk!!!

Het was een heerlijke ontspannen dag en we hebben echt genoten.
Krijg al helemaal een beetje het lentegevoel.

Echt een goeie grap !

Hier is ie dan eindelijk de nieuwe videoclip van mijn favoriete nummer van dit moment. Wat een vrouw!!!

Hastens


Schreef ik een paar maanden geleden nog dat ik een Hastens heb en dit zo'n geweldig bed is , ik ben er klaar mee. We hebben gisteren een nieuw bed gekocht.

Na maanden van rugklachten, pijn in nek en schouders hadden we het gehad in dit bed. Eerst dachten we er niet eens aan dat dit wel eens aan het bed kon liggen want Hee we lagen immers in een Hastens, maar na een week in New York te hebben gelogeerd in het New York Palace Hotel, in een heerlijk bed, hadden we door dat ons bed helemaal niet lekker ligt, niet meer althans (de eerste 4 jaar heb ik zeker heerlijk geslapen in dit bed) . Daarbij kwam nog dat we een week lang geen rugklachten hadden in NY.
Toen ik een maand of twee geleden weer eens opstond met onwijze pijn in mijn rug om 4 uur in de ochtend heb ik het meteen op marktplaats gezet om het een week of wat erna weer eraf te halen omdat we toch eerst maar eens met Hastens wilden bellen. Zo gezegd zo gedaan en Hastens Nederland stuurde een specialist, die constateerde dat onze matrassen nog steeds top waren.
Nou wij liggen niet top en ik zou niet meer voor een Hastens kiezen. Daarbij komt dat er steeds meer Hastens filialen sluiten in Nederland en steeds meer dealers het merk afstoten omdat prijs kwaliteit niet meer overeenkomen, Hastens maakt zichzelf kapot op dit moment omdat je voor de naam betaalt maar allang niet meer voor de kwaliteit.
We hebben vandaag een  top bed gekocht en een stuk groter, lagen we eerst op een 180x210 binnenkort liggen we op een 210x220, een heel stuk breder wat wel handig is met twee kleine meisjes van 6 die lekker bij je komen liggen. 
Om 13.00 uur waren we in de winkel en om 18.00 uur kwamen we er buiten. We hebben heel veel matrassen getest en veel gelegen deze middag en als alles goed gaat hebben we binnen 3 tot 8 weken ons nieuwe bed, geheel motorisch verstelbaar, met extra groot donsdekbed. Hmm kan niet wachten.
Ondertussen staat de Hastens weer op marktplaats sinds vandaag dus wie zin heeft.....

Water, sex, bio, kaal en koffie.


Gisteren stond in de krant dat water drinken ongezond is. Eerst wordt ons jaren in de strot geduwd dat je veel water moet drinken, wat ik dus ook vaak deed, en vaak met tegenzin, en nu blijkt dat dit klinkklare onzin is. AAAAAAAAARRRRGGGGGGGHHHHHH mag ik ff gillen,  alle frustraties van me afblazen. Ik heb jaren liters water door de strot geduwd terwijl het niet nodig was. 

Moest het 'down under' geheel kaal zijn of een heel klein streepje , de nieuwe trend wordt weer minder scheren/alleen stylen in poezenland.
Hastens bedden zijn UIT  en de Nilson bedden zijn helemaal HOT.
Biologisch eten is lang niet zo biologisch als iedereen denkt.
Hardlopen is nog steeds gezond maar je krijgt er rimpels van en hangtieten (is niet verzonnen maar echt onderzocht).
Koffie was eerst nog ongezond nu niet meer, is goed voor cholesterol en je hersenen dus minder kans op Alzheimer.
Moest sex eerst nog minimaal een half uur bedragen, sinds deze week  zijn ze er achter dat 3 minuten de beste tijd is.
En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Ik doe niets meer wat men zegt vanaf vandaag, doe lekker waar ik zelf zin in heb. Ik scheer lekker door, drink koffie als ik er zin in heb, sex zolang als ik wil, ben blij dat ik niet mag hardlopen door mijn knie scheelt weer in rimpels en hangtieten,slaap in het bed wat ik wil,  en drink voortaan alleen nog water als ik uitgedroogd ben. 
YEAH.

Varken

Als ze klein zijn zijn ze nog snoezig


We hebben nu 5 maanden onze hond , Janssen. Een Franse Bulldog. Tot nu toe ontdek ik er niets maar dan ook niets Frans in. Voor mij staat Frans nog altijd gelijk aan elegance, finesse et manieres. Nou daar heeft deze gevlekte hond niets van.
Hij knort, snurkt en laat scheten. Dat laatste is het vervelendst. Maar de eerste 2 zijn zeker niet uit te vlakken want met zijn neus op de grond heb je het idee dat ie de hele dag al knorrend naar truffels aan het zoeken is. En als meneer dan uitgeput in slaap valt heb je het idee, als je je ogen dicht doet, dat je in een bejaardenhuis zit op een kamer met 6 slapende opa's die snurken want geloof me, daar kan een mens niet tegenop. Zuchten, kreunen en snurken. 
Scheten worden gelaten op de meest onwaarschijnlijke momenten en een ieder die zich in een straal van 5 meter bevindt mag er van genieten. De meeste honden laten die scheten zacht maar Janssen is dan wel nog zo beleefd om vaak (niet altijd) een fluitend geluidje ten gehore te brengen of een mitrailleur te imiteren zodat je weet dat de gasmaskers kunnen worden opgezet.
Ik denk dat deze hond  last heeft van persoonlijkheidsstoornis, hij denkt dat ie een varken is.
Ik ga even het nummer van de hondenpsycholoog opzoeken.

Postcodeloterij


Jaren heb ik meegedaan aan de postcodeloterij, wordt maandelijks afgeschreven dus je merkt eigenlijk niet eens dat je meedoet. Toen ik ging verhuizen moest ik overal mijn nieuwe adres doorgeven en bedacht me toen dat ik in 8 jaar nog geen 5 cent gewonnen had. Nu kan ik heel nobel en schijnheilig gaan vertellen dat ik alleen maar mee doe om al die goede doelen te steunen waar de postcodeloterij aan meedoet maar dat is niet zo. Fijn dat ze er andere mee helpen maar ik wil gewoon winnen. En dan niet zo'n knullig prijsje van 10 euro, NEE, meteen de HOOFDPRIJS graag, een paar miljoen. Oke 1 miljoen daar spuug ik ook niet op hoor. Maar een paar is net wat handiger. Maar goed, nooit iets gewonnen dus ik dacht ik zeg mijn deelname op. En daar begint de ellende. Je kan je overal met het grootste gemak inschrijven maar probeer maar eens te achterhalen hoe je je uitschrijft. Heel handig gedaan van dit soort instanties, per mail kan je overal met een klik op je muis je deelname verzenden maar afzeggen nee daar hebben ze nog nooit van gehoord. De meeste onwetende onder ons laten zich daar vast door ontmoedigen maar niet deze dame. Na veel zoeken was ik er achter, per brief moet je je afmelden (dit alles om het je wat moeilijker te maken, met de hoop dat je er van afziet). Brief geschreven, gepost, zo.... daar ben ik van af, dacht ik.

Twee dagen later valt er een brief op de mat dat ze je hebben uitgeschreven maar je nummer nog even een paar maanden voor je vasthouden mocht je je bedenken.....duh. Weer een week later een telefoontje van een medewerker van de postcodeloterij, laat er toch net deze week een prijs zijn gevallen op mijn nummer, maar ja, u heeft zich afgemeld.... Maar gelukkig hebben wij u nummer nog vastgehouden mevrouw voor het geval dat...en nu kunt u zich weer aanmelden, krijgt 1 maand gratis en de prijs. Hmmm wat is de prijs dan? Als die 3 miljoen is dan meld ik me natuurlijk weer aan (voor een maand). Nou dat mag ik niet zeggen mevrouw, helaas, maar wel een heeeeel interessante prijs... 
Right, lekker, nou ik trap er niet in jongeman en fijne dag nog... Nog een week later krijg ik weer zo'n zelfde telefoontje van een andere medewerker...het begint me danig te irriteren. Dus ik snauw een heel klein beetje tegen de jongen in kwestie en zeg dat ik GEEN INTERESSE heb.
De postcodeloterij is een bedrijf wat heel veel werknemers heeft en een mega gebouw en dat wordt allemaal gefinancierd door de mensen die deelnemen. Dan worden bekende Nederlanders op ' werk' vakantie gestuurd om daar filmpjes te maken over de goede doelen, de hele ploeg (camera, geluid, make' up, stylisten etc) naar het buitenland in een hotel, eten, drinken, en nog de nodige vrije tijd want ja, je moet wel kunnen ontspannen en verwerken na dit afschuwelijks te hebben gezien natuurlijk en door wie worden deze reisjes betaald denk je? Juist ja, ook door de leden. Dan worden er prijzen uitgedeeld, geld prijzen en wie heeft die bij elkaar gespaard? Wij met zijn allen.  En uiteindelijk blijft er dan een klein bedrag over wat naar de goede doelen gaat. Dan kan je beter direct naar de goede doelen storten zonder deze organisatie.
Ik ben er klaar mee, helemaal. 

 

Booty Meat

Dames goed oefenen allemaal !!! De nieuwe trend voor deze zomer....Shake your butt....

Lekker nummer. Amy Winehouse die moet opletten , deze is net zo goed en minder stoned en bezopen....

Vrienden


Vrienden.....uiteindelijk heb je maar een paar echte vrienden in het leven. In moeilijke situaties leer je meestal je echte vrienden kennen. Bv in een scheiding of sterfgeval of een andere ingrijpende gebeurtenis in je leven.

De paar vrienden die je dan hebt, die zijn je dierbaar want die zijn echt. Dus die koester je, ben je trouw en die kunnen op je bouwen, je vertrouwen, die kunnen je midden in de nacht bellen en je bent er, datzelfde verwacht je ook van hen.
Je hebt ook vrienden die je nooit bellen, zomaar, omdat ze even met je willen kletsen of weten hoe het met jou gaat. Die vriend bel jij steeds of mail jij steeds, die vrienden bellen alleen als ze zelf problemen hebben of raad nodig hebben dan bellen ze je,  maar nooit zomaar. Dat vind je niet erg en je accepteert dat want zo zijn nou eenmaal sommige mensen.
Totdat je er per toeval achter komt dat je belazert word door diezelfde vriend, ze een slaatje uit je willen slaan, een paar rot euro's aan je willen verdienen,  dan ben je boos, verdrietig  en heel erg teleurgesteld en vraag je je af is dit nou vriendschap???