28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Leiden


Gisteren naar Leiden geweest met de auto.
Files
Zondagsrijders
Regen
Af en toe opklaring
Meer regen
Stortregen
Files
Hoosbuien
Files
Files door hoosbuien
Leuk hoor een dagje weg.
Leiden is lijden.

Bonjour


Het is weer maandag....weekend is voorbij gevlogen. Maandag is al niet de geweldigste dag van de week maar als het dan ook nog regent....

Je hoeft niet eens buiten te kijken , je opent je ogen en je hoort het al, auto's die over natte straten rijden en water dat opspat van de wielen, bekend geluid. Ik loop naar beneden en kijk door de mega smerige ramen (ja ze zijn nog steeds aan het breken tegenover ons huis) naar het trieste grauwe weer, lampen aan want het is donker, niet omdat het nacht is maar omdat het weer zo grauw en grijs is. Brrrr Nederland, waarom willen we toch zo graag in NL wonen? Te veel mensen, te veel regen, te veel files, te weinig zon, te veel geweld, Wilders, te veel regeltjes, te te te te . Ik begrijp het niet, toen ik ik Frankrijk woonde (12 jaar gewoond) had ik altijd wel een soort van heimwee naar Nederland. De eerste de beste Fransoos hoefde maar iets negatiefs te zeggen over ons kikkerlandje of ik ontpopte me als PR vrouwtje eersteklas voor Nederland. Zo gaat dat nl. je mag zelf lekker kankeren over NL,  je ouders, je zus,  maar als iemand anders er iets negatiefs over zegt....dan spring je meteen in de verdediging. 
Ik zag NL toen nog als het was 20 jaar geleden, veel verdraagzaamheid en heel veel gezelligheid. Nederlanders die waren immers recht voor hun raap en als er iets op je hart ligt zeg je het gewoon, je kon altijd overal binnenlopen voor een kop koffie.... dat miste ik toen nl in Frankrijk. Nu verlang ik vaak terug naar de Franse mentaliteit, hielden mensen maar eens wat vaker hun kop, niet alles is leuk om te horen en woorden maken soms veel kapot, dat binnenlopen voor een kop koffie is ook niet meer, men is druk en werkt.
In Frankrijk sta je op in de ochtend en is de lucht blauw, zelfs in de winter, de lucht is daar blauw en er is licht, veel licht, je humeur is gewoon stukken beter als je daar ontwaakt. Wat vandaag niet komt komt morgen wel, vaak is dat irritant maar toch ook wel relaxt. Men zegt niet alles wat men denkt, is overdreven beleefd, vooral bij de bakker. Il fait beau aujourd'hui, comment allez vous? Une baquette? Bien sur madame, avec plaisir madame . On vous souhaite une belle journee .... Oui madame, non madame, merci madame, au revoir madame..... Dan loop je relaxt met je baguetje naar de auto, het is immers stralend weer. Hier moet je nog maar zien of je je brood droog het huis in krijgt.
Ik verlang naar zon en licht, veel licht en blauwe hemels. A demain madame....

Dit is het dan: Ons huis!!


Zo moet het worden!!! Als je er op klikt kan je het in het groot zien.


We hebben de tekening van het huis en het is helemaal GOED !!! We zijn erg opgelucht.

Dit is het huis wat we willen en waar alles in  zit wat we wilden . Het voelt goed , het gaat nu naar de welstand. Dan moet er nog een bouwvergunning komen, aannemer zoeken en dan na de zomer kunnen we beginnen met bouwen hopen we.
Het voelt heerlijk want ik kreeg er zo onderhand een punthoofd van dat er geen vooruitgang was.
Dit is ons huis , meteen al toen we de tekeningen zagen voelde het helemaal goed. 
Grote woonkeuken, genoeg slaapkamers, etc etc. Ik ga niet alles verklappen hier maar binnenkort wel een tekening op de andere blog.
Het wordt ons eigen villa kakelbont aangepast aan deze tijd.

Fitna





De film van Geert Wilders is te zien op internet. De een vind het nogal meevallen en de ander vind hem schokkend en heftig.
Oordeel zelf, bekijk hem HIER.
Alle omroepen verklaarden nog geen maand geleden dat ze de film niet gingen uitzenden, hij kreeg hem op internet en nu is elk programma toch fragmenten aan het uitzenden van de film en er hevig over aan het debatteren, winst voor Wilders hoe dan ook, hij krijgt nu toch de volle aandacht, waarom negeren we die man niet gewoon?
Ik kan alleen maar hopen dat hier geen geweld van komt. En Geert, ga eens naar de kapper joh, je ziet er niet uit!

Mijn Mc Jummie


Mijn Mc Jummie is geslaagd voor zijn theorie examen motor. Gefeliciteerd schatje!!!

Ongepast

De binnenstad van Nijkerk heeft er een nieuwe straatnaam bij: deBijkerkstraat, vernoemd naar de directrice van de voormalige Huishoudschool van de stad. Totaal niet interessant. Wel leuk aan het verhaal: de originele naam van de straat was De Harde. Die naam had betrekking op de geschiedenis van het stuk grond aldaar en sloeg op de harde bodem. Maar ja, dat zorgde voor flink wat ophef in het nette, preutse Nijkerk.

Deharde"Mensen kregen associaties met het mannelijk geslachtsdeel", zegt burgemeester Gerard Renkema erover. "Vrienden van kopers van de woningen vroegen zich bijvoorbeeld ook af of ze misschien in het Erectieplan gingen wonen. Tegen dit soort reacties willen we hen in de toekomst beschermen. Daarom is besloten de naam te schrappen."

 Wat moeten de mensen in de Burgemeester Geilstraat inTerneuzen wel niet denken? Of de inwoners van het gehucht Kwakkel? Om maar te zwijgen over Boerenhol,  Sexbierum,  Reet (Belgie)...

Bron: Eric uit Zwolle en Telegraaf

Ik vind het weer een heleboel gedoe om niets zeg.


Het is alweer donderdag, pfff de week gaat snel als de maandag al een zondag is. Eigenlijk zou elke week zo moeten zijn dat de maandag een vrije dag is, ik vind de maandag nl altijd het ergst.

Nu lijkt de week voorbij gevlogen. Weekend staat weer voor de deur.
Gisteren heb ik 14 grote curverdozen gekocht om onze zooi in te kunnen opbergen, we puilen echt uit het huis nl. Die 14 dozen staan nu vol op elkaar gestapeld in een hoek van de slaapkamer, het ziet er ineens een stuk cleaner en strakker uit. Heerlijk gevoel is dat.
Ik hou van opgeruimd, voel me een stuk beter in een opgeruimd huis. Helaas kan het nooit zo strak en opgeruimd zijn als ik zou willen hier, vanwege te veel spullen en te veel mensen in dit huis, maar daar gaat in ons nieuwe huis hopelijk verandering in komen. 
Dat wil zeggen als we eindelijk eens een goede tekening krijgen van ons huis to be, de architect was gisteren nl ziek dus onze afspraak kon niet doorgaan. Vrijdag als alles goed gaat hebben we een nieuwe tekening. Het wordt tijd want het gaat wel erg langzaam allemaal nu.

Nog even een paasliedje...altijd leuk

Tja

Gelukkig getrouwden hebben een lagere bloeddruk


dinsdag 25 maart 2008
Gelukkig getrouwden hebben een lagere bloeddruk

Wil je een lagere bloeddruk? Werp dan eens een kritische blik op je huwelijk. Mensen die gelukkig zijn met hun echtgenoot hebben minder vaak een hoge bloeddruk.

Simpelweg trouwen is niet persĂ© de oplossing voor een te hoge bloeddruk. Een slecht huwelijk is namelijk ongezonder dan vrijgezel zijn. De onderzoekers van de Brigham Young University vinden dat opvallend, omdat eerder al was aangetoond dat getrouwde mensen gezonder zijn dan singles. Maar blijkbaar is de kwaliteit van het huwelijk ook van belang. 
Bijna 100 singles en ruim 200 getrouwde mensen werden 24 uur lang onderzocht op hun bloeddruk. Diegene die een partner hadden vulden ook vragenlijsten in over hun huwelijk. Daaruit bleek dat hoe meer tevreden mensen waren over hun huwelijk, hoe lager hun bloeddruk is gedurende de dag. 


Depressieve vrouwen hebben meer seks


dinsdag 25 maart 2008
Depressieve vrouwen hebben meer seks

Depressieve vrouwen hebben meer seks dan gelukkige vrouwen omdat het hun zelfvertrouwen opkrikt, blijkt uit een recente Australische studie. 

Australische onderzoekers ontdekten dat depressieve vrouwen tot 30% seksueel actiever zijn dan mentaal gezonde vrouwen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen met een vaste relatie maar ook voor vrouwelijke vrijgezellen. Dit blijkt uit resultaten van een studie op 107 vrouwen aan de universiteit van Melbourne. 
Depressieve vrouwen hebben een vrijere seksuele moraal, meer seksuele betrekkingen en als ze vrijgezel zijn meer losse seksuele contacten. Deze vrouwen voelen zich onzekerder over hun relaties en denken dat hun partner niet genoeg om hen geeft. Seks helpt dan om meer intimiteit en zekerheid te voelen. 
Professor Sabura Allen van de universiteit van Melbourne: "We constateerden dat deze vrouwen meer seks hadden maar ook meer lichamelijk contact zoals knuffelen, strelen en kussen." 
Of seks nu echt een depressie kan genezen bij vrouwen, zijn de artsen nog niet uit.


Conclusie: Als man zijnde mag je hopen op een goed huwelijk met een depressieve vrouw. Je leeft dan langer en je hebt meer sex dan menigeen. 

 

Sam 9 jaar


Sam is jarig en wordt 9 jaar vandaag, joepie!!! Hiep hiep Hoera!!!!!


Gisteravond naar het concert van Alicia Keys geweest in Ahoy. Geweldig!!!

Wat een stem, wat een show. Jammer dat de acoustiek in Ahoy minder is maar voor de rest was het TOP.

Fijne paasdagen



Dagje Weert


Gisteren dankzij een vrije dag hele dag in Weert geweest, heerlijk was het weer eens mijn zus te zien en te kletsen.

Eerst ging ik naar Pascal, mijn botox provider ;) , de botox zit er weer in gelukkig, voel het meteen, laatste weken kon ik weer goed fronsen en dan heb ik dus echt meer last van hoofdpijn.
Jaja... hoor ik mensen nu denken, alsof je het alleen voor je hoofdpijn doet en alsof dat helpt tegen hoofdpijn .... nee het helpt niet tegen hoofdpijn maar ik kan dan niet meer fronsen en door dat fronsen wat ik altijd doe als ik druk/gespannen of geconcentreerd ben daardoor krijg ik spanningshoofdpijn en dat kan nu niet meer en dus geen hoofdpijn meer die omslaat in migraines, gelooft wie het geloven wil, en natuurlijk ben ik blij dat ik daardoor die fronsrimpel  niet meer heb.
Erna naar mijn zus die me vertelde dat we elkaar al 3 maanden niet meer gezien hadden, wist ik echt niet, tijd vliegt dus schijnbaar. Maar we hebben lekker de hele middag bij gekletst en ik heb nogmaals haar heerlijke huis bewondert en de 2 hagedissen/leguanen  (of hoe die beesten ook heten) van haar zoon, brrr enge dingen zijn het die je krekels moet voeren.
Dan nog door naar mijn  moeder die vandaag jarig is en die we dus even een kado hebben gebracht en toen kwam mijn ex die met de kids nog  bij mijn moeder bleef eten.
's Avonds waren we thuis waar mijn nieuwe telefoon op me lag te wachten, jawel een iphone, verjaardagskadootje van Guido nog. Prachtig nieuw speeltje, alsof ik de imac in miniformaat in mijn hand heb waar ik ook nog mee kan bellen, super!!!!!!
Vandaag lekker chillen, lekker naar stad, dingetjes doen, en heerlijk ontspannen met zijn tweetjes, HEERLIJK.

Poezen en eieren


Ik heb een hele schaal gekleurde eieren op tafel staan en na de eerste nacht kwamen we beneden lag er allemaal kleine stukjes schil op de grond.  Hmmm enigszins verbaasd toch wel maar kan dat we de dag ervoor geknoeid hadden of dat een van de kinderen misschien?

Dag 2, overal schillen en stukken ei maar het meeste van het ei was gewoon weg, de poezen vinden de eieren heerlijk schijnbaar en smullen er op los 's nachts als we liggen te slapen. Wat wel weer opmerkelijk is dat ze wachten tot we slapen, ze weten dus dat het niet mag.
Dag 3, we gaan naar bed maar leggen eerst een zwaar bord op de schaal om de schaal af te dekken zodat ze er niet meer bij kunnen.....wat denk je? We staan op en het bord hebben ze er af geduwd en lekker liggen smullen. Vanavond gaat de schaal de kast in dus. De boeven!!

Pasen


Het is weer bijna pasen, wat gaat de tijd toch snel. Ik heb niets met pasen persoonlijk, voor de kinderen is het leuk die chocolade eieren zoeken maar dat is het dan ook wel. Ik had heel veel paaseieren gekocht omdat ik dacht dat we de kinderen hadden met pasen, niet dus. Dus wilde ik het vorig weekend doen maar toen regende het zondag, jammer dan. Vandaag gaan de vele paaseieren dus mee naar hun pa en dan kunnen ze daar naar hartelust eieren zoeken want het zijn er heel wat. 

G en ik hebben 4 dagen voor de boeg zonder kids....relaxen heet dat.

JP


Jan Peter Balkenende is sinds vanmiddag te bewonderen als wassen beeld in Madame Tussauds. Net zo saai, maar kraamt tenminste niet zoveel onzin uit. 

Bron: Eric uit Zwolle


Je kan de krant niet openslaan of je leest wel weer een bericht van een vader die doorslaat en vrouw en kinderen of alleen kinderen vermoordt. 

Ik snap dat niet, als je het niet meer ziet zitten waarom moeten die vrouw en kinderen dan ook dood? Ze plegen toch zelfmoord meestal naderhand (bij sommige mislukt dit, sukkels !!) dus waarom niet meteen zonder  je kinderen daarbij te betrekken? Ben je dan zo'n egotripper dat je je kinderen geen gelukkig leven gunt of gun je je (meestal) ex-vrouw geen leven met kinderen?
Wat gaat er in die mannen om? Is dit een trend aan het worden? Moeten alle vrouwen in Nederland met een ex of met een man met schuld of andere gebreken nu bang worden?
Wat is dit toch? Lezen die mannen dat in de krant en denken dan " Hee, zo kan ik het ook doen, goed idee" ????
Bizar is het en het blijft een walgelijk iets . Ik lees de krant nog steeds omdat je op de hoogte wil blijven van wat er gaande is maar dat soort berichten mogen van mij uit de krant, maak maar een aparte krant voor gruwel verhalen of zo dan kunnen mensen die dat leuk vinden die kopen maar ik word er echt ziek van van dat soort verhalen. Vooral als je dan die foto's ziet van die onschuldige jonge kinderkopjes die je stralend toelachen vanuit de krant. Wat hebben die kinderen doorgemaakt de laatste uren van hun leven, wat ging er door ze heen toen ze hun vader, de man die je het meest vertrouwt in je korte leventje, op je af komt met mes of hamer of je wurgt, wat denk je dan??? Ik kan er niet meer tegen en doe een oproep aan alle vaders (en heel soms moeders) ....spring zelf in het kanaal of hang je op maar laat die kids erbuiten!!!!

Nieuwste nummer van Madonna en Justin Timberlake, het swingt de pan uit, luister zelf maar.....

Herrie


Pal tegenover ons huis zijn ze een heel gebouw aan het verbouwen.

Normaal gesproken worden we wakker van kinderen die rennen, lachen, schreeuwen maar nu van dril/boor machines en brokstukken die de container in worden gekukeld. Om kwart voor 7 begint de lol al, ik vraag me serieus af of je zo vroeg al mag beginnen met boren en herrie maken.
Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid stof die er vanaf komt.
Vanochtend stond de overbuurvrouw ook al flink te krijsen die is het ook helemaal zat want haar brood zit ook onder het stof . De ramen van ons huis zijn gedoemd smerig te zijn en te blijven, is het niet een verbouwing dan wel een storm die alle stof omhoog waait in de straat tegen onze ramen of een karretje van de gemeente wat defect is.
Om gek van te worden!!!!! Ik haat vieze ramen !!!!!
Ga de eigenaar van de verbouwing maar eens vertellen dat hij mijn ramen mag wassen, ben het zat!!! Ik ben Miep de huisvrouw niet die elke dag haar ramen gaat wassen.

Als je denkt dat we in NL slechte idols hebben dan kijk hier maar eens naar....Ken Lee heet het nummer volgens de kandidaat, lachen!!!

Gadget

Op www.MagMyPic.com kun je je eigen foto (of die van anderen natuurlijk) op de cover van tijdschriften zetten, zie hier het resultaat. Ik ben lekker ijdel en heb dit dus ook gedaan, ach leuk gewoon voor de fun. Leuke gadget.
Je eigen boek kan ook op www.jouweigenboek.nl 

Wat een dag


Gisteren was ik jarig, wat een dag....het was heel erg druk.

's Ochtends ging ik met Mo naar Zwolle naar het huis van haar zus kijken, een juweeltje!! Ik heb daar zeker inspiratie kunnen opdoen zo prachtig was het. 
Om half 5 naar de notaris voor de overdracht van de grond en 's avonds nog naar een optreden van Kyla in het Cultureel Centrum met haar dansgroep van Iedema wat tot 10 uur duurde.
Een drukke maar heel leuke dag al met al. 
Iedereen bedankt voor de leuke kadootjes en bloemen , de postbode had het druk gisteren op Muntplein.
Dikke kus allemaal......

41


Vandaag ben ik jarig.....41 jaar. We hebben het gistermiddag al gevierd met alle kinderen en gisteravond zijn we heerlijk uit wezen eten met M en P, hun en mijn kinderen bij De Smaeckmaaker. Het was heel erg gezellig !!! Ik voel de wijn nog een beetje.
Nu op naar de 42, dat dit een gezond, leuk, gezellig jaar mag worden. 
Iedereen bedankt voor de leuke kaarten, smsjes, hyvesfelicitaties en mailtjes.....te gek!

Open dag


Gisteren zijn we met de kleintjes naar de open dag van het St Jansdal geweest.

Het was erg gezellig, buiten dat we veel bekenden tegen kwamen van school was er veel te doen voor de kinderen in het ziekenhuis.
Zo konden ze hun arm in het gips laten zetten wat helaas door de enorme drukte niet gelukt is omdat er gewoonweg te veel gegadigden waren maar dat mocht de pret niet drukken. Er was een heuse meisjesclown die de prachtigste creaties maakte van allerlei ballonnen. Een ijscoman die op een hele leuke wijze ijsjes maakten voor de kinderen. Ze mochten naar de poppendokter met hun zieke pop en daar werd bij de ene pop een arm in het gips gezet en bij de andere een been.
Er waren wel 6 poppendokters en de een was de ander niet, sommige haalden echt alles uit de kast om de kids een leuke middag te bezorgen en hadden de boel flink versierd met ballonnen en slingers. En de witte jassen dokters met stethoscoop waren de echte volgens de kinderen. 
Je kon overal een kijkje nemen, waarvan de operatie kamers en de kinderafdeling veruit de meest populaire waren.
Goede actie van het St Jansdal en een geslaagde ook gezien de enorme hoeveelheid mensen die erop afkwamen.

Mannen


Mannen. 
Mannen heb je in alle soorten en maten. 
Grote mannen, kleine mannen, dikke mannen, gespierde mannen, magere mannen, lelijke mannen, mooie mannen, mannen met een bril, baard of snor, mannen met of zonder haar, mannen met een mooi gebit, mannen met een slecht gebit, mannen met een mooie kont, mannen zonder kont, mannen..... 
Karakter is heel belangrijk maar uiterlijk vind ik minstens zo belangrijk.
Als vrouw wil je toch een man man, een echte man, een man die man is.
Hoe kan het dan dat er vrouwen zijn die vallen op oud, lelijk, sliertig dun haar, vies gebit, onverzorgd, iellig, gruwelijk mager, geen kont, eng dunne beentjes, geen schouders, een man die minder kont heeft dan de slankste vrouw?????
Wat zit daar achter? Die man moet of geld hebben of een ander onontdekt geheim , want zeg nou eerlijk, wie wordt daar nou opgewonden van??

Dit liedje schreef hij voor zijn dochter toen deze ging trouwen. Ik ken het liedje al jaren maar kan er nog steeds een traan om laten. Prachtig!!!! Wat een vader.

`luister naar de tekst vooral.....

Nyah


Deze schoenen heeft Nyah het liefst de hele dag aan en begrijpt ook helemaal niet waarom je daar niet gewoon mee naar school mag . Ze vind het heerlijk en voelt zich een grote want tja die schoenen hebben hakken en dat is zo interessant... Het zit in de genen denk ik dat meiden meteen alles willen wat met groot zijn en vrouwelijkheid te maken heeft.

Pubers....


Mijn kinderen zitten in soort van pubertijd, ik haat pubertijd en word zo moe van pubertijd en pubers, dat is bijdehand, heeft overal een mening over ook waar je geen mening over hoeft te hebben, doet het tegenovergestelde van wat je wil, hangt overal, in bank, aan muur, aan tafel, hangen is favoriet onder pubers, het lijkt of ze hun eigen gewicht niet kunnen dragen en altijd moe zijn,  ik word daar weer moe van. Ik wil leuke energieke kinderen die het met me eens zijn en meteen doen wat ik zeg die het nut inzien van waarom vuilnis in de kliko moet en waarom was in de wasmand en niet op de grond van je slaapkamer en die begrijpen dat als je belt en smst je beltegoed dan opraakt, die begrijpen dat je geen chips kan eten om half 6 als je net aan tafel moet, die zelf hun gym/zwem kleding in de was gooien als ze uit school komen, die zelf ook eens nadenken. Men zegt dat je zoveel terug krijgt van kinderen.....uh kan iemand me vertellen hoe en wanneer ? Ja als ze klein zijn en schattig en je nog elke dag vertellen dat ze met je willen trouwen en je de mooiste mama van de hele wereld vinden en naar je luisteren en lief zijn en leuke en vooral grappige dingen vertellen, alles wat je koopt voor ze mooi vinden en aantrekken en je de hele dag willen knuffelen. Maar als ze aan het puberen zijn en je stom vinden en ouderwets en alles beter denken te weten en niet luisteren, niets van je aannemen, niets opruimen, hangen, lanterfanteren en het nut niet inzien van douchen,elkaar verrot schelden en op woordjes pakken, en  jou behandelen alsof je een mongool bent ........ wat krijg je daar dan van terug????? Kan iemand me dat vertellen want ik zie het even niet.
O de hond laat weer een scheet, tjernobyl is er niets bij.

Nadat de 15 jarige Lawrence King vorige maand neergeschoten werd op school omdat hij make-up droeg en zijn klasgenoten niet konden omgaan met zijn andere seksuele geaardheid kwamen de Amerikaanse sterren in actie .

Bijna zomer

Dames de zomer komt eraan, hier alvast wat extra oefeningen om het winterlijf weer in shape te krijgen


Samen spelen

De wereld is mijn speeltuin
en jij mijn speelkameraadje
die me dingen doet ontdekken
waarvan ik het bestaan nog
echt niet weet…..

De wereld is mijn speeltuin
waarin ik kan ontdekken
wat het leven me bieden heeft !


Wekelijks vinden er 700 scheidingen plaats in Nederland en dan tellen ze alleen de getrouwde stellen en niet de latrelaties of samenwonenden. Het is in Nederland al een zeldzaamheid aan het worden als je bij elkaar blijft en de meerderheid van de gezinnen zijn samengestelde gezinnen.Dat een samengesteld gezin niet altijd makkelijk is moge duidelijk zijn. Volgens onderzoek heeft een samengesteld gezin de meeste kans van slagen als men samen nog een kind neemt. 
Wij hebben echt lang nagedacht over nog een kind maar hebben er bewust voor gekozen dit niet te doen. Niet alleen omdat we denken dat 7 kinderen wel een heleboel is maar ook omdat zwanger zijn nooit mijn ding is geweest. Leuk als je zo'n baby in je buik voelt maar daar houdt het ook wel een beetje op, de rest is horror voor mij. Ik zwel op tot maatje Teletubbie, slaap niet (kan alleen op mijn buik goed slapen en dat gaat dan echt niet ), mijn voeten groeien bij elk kind een maatje, mijn enkels verdwijnen, maagzuur negen maanden lang, en mijn humeur wordt er niet echt beter op. Bij de vorige zwangerschappen zat ik 's nachts voor de tv mijn maagzuur in te slikken en tellsell te kijken dus de 'Amazing... Mike' spotjes kende ik woord voor woord. Bij de eerste had ik een onbedwingbare lust naar Mc Donalds, bij de tweede melk heel veel melk en bij de derde wilde ik niets, alleen bevallen, en dat zo snel mogelijk!!!
Daarbij hebben we nu The best of both worlds , het ene weekend kids en het andere heerlijk met zijn tweetjes. De helft van de schoolvakanties kids en de andere helft kunnen we de wereld met zijn tweetjes verkennen. Reizen vinden we beide heerlijk en er is niets fijner dan samen alle wereldsteden bezoeken en exotische plekken op aarde te verkennen. Tuurlijk had ik best willen zien hoe een kind van ons samen eruit had gezien en hoe dat kind zou zijn etc. Maar we vroegen ons ook af hoe dat kind zich voelt als alle kids bij de exen zijn en hij of zij alleen bij ons, zou het kind het fijn vinden dan juist alle aandacht alleen te krijgen of voelt het kind zich dan eenzaam en een rariteit zo van waarom heb ik niet nog ergens een vader of moeder? We zullen het nooit weten en dat hoeft ook niet want het is zalig zoals het nu is. Het is goed zo. Wij genieten van alle dagen en momenten dat we met zijn tweetjes zijn en juist even geen kinderen om ons heen hebben. We voelen ons dan weer even tieners, jong en onbevangen en gaan heerlijk uit ons dak, waar we ook zijn. Genieten met volle teugen van dingen die de meeste mensen pas doen als de kinderen uit huis zijn. We ontdekken de wereld en elkaar.
Wij gaan de heren onderzoekers hopelijk bewijzen dat je geen kind samen nodig hebt om een relatie te laten slagen.....

Rare periode


Het is een beetje een rare periode op het moment, er gebeurt van alles. 

Natuurlijk is daar ons gezin wat druk is en  waar van alles in gebeurt, zo heeft Yoni de uitslag van de Cito gekregen (549) en gaat na dit jaar naar tweetalig VWO op het RSG. Mijn dochter heeft een optreden in het cultureel centrum volgende week, mijn kleinste is druk aan het hyven geslagen en denkt/doet niets anders meer (wat worden ze toch snel groot). Dan is daar nog ons huis natuurlijk waar we druk mee bezig zijn met de architect, het is nog steeds niet helemaal naar onze zin van binnen, dus daar zijn we nog mee aan het schuiven en plakken hoe dat nu precies eruit moet komen te zien en we gaan al met een aannemer praten deze week om een idee te krijgen over andere belangrijke zaken als je gaat bouwen. Dan komen er nog wat onverwachte dingen op ons pad waar ik nu nog niets over kan zeggen maar die wel erg spannend zijn......
 In onze omgeving gebeurt ook van alles en nog wat met vrienden en familie: verhuizingen, andere banen, zwangerschappen, emigratie, prijzen etc. 
Verder merken we op dat er een soort van virus in de lucht hangt in Harderwijk en dat er heel veel scheidingen plaats vinden op dit moment.
Kortom een rare periode ....... maar op de scheidingen na, wel een hele leuke periode, ook al is het erg druk en soms te druk, het zijn wel leuke en spannende dingen en daar krijg je ook wel weer heel veel energie van.

Maandag


Het is weer maandag......ik haat maandag. Het is zo'n abrupt einde van een leuk weekend, kids weer naar school, werk begint weer, kortom de sleur begint weer. Ik haat sleur.

Bah niets aan. Mijn lijstjes liggen weer klaar van wat er allemaal moet gebeuren deze week. 
Sleur is killing. Niets leuker dan op een druilerige maandag te beslissen van 'goh, ik heb zin in zon laten we naar Barcelona gaan 3 dagen' , even opladen, zon zien, even weg. Dat kon eerder wel zonder kinderen of toen ze nog klein waren , nu niet meer, dan word de juf boos en ben je nog strafbaar ook als je je kind zomaar uit school houdt, terwijl hij of zij in Barcelona ook heel veel kan leren, toch? Quality time heet dat.
Morgen kan je er zomaar niet meer zijn en de momenten zijn zo schaars dat je echt gewoon lekker kan leven en doen waar je zin in hebt omdat je geleefd wordt de helft van de tijd. Wat? Meer dan de helft van de tijd. Ik wil nu naar de zon, niet in de schoolvakantie, maar vandaag.

Nobody puts baby in a corner



 

We zijn vanavond naar de musical geweest Dirty Dancing in het Beatrix Theater Utrecht.
Het is de mooiste musical sinds lange tijd. Prachtig decor, heerlijke muziek en geweldige dans......een feelgood musical.
GEWELDIG
 Je moet er zeker naartoe echt het is zoooooo gaaf!!!!!
Ik ben helemaal hyper, je krijgt er zoveel energie van....
Ik ga zeker nog een keer en ook met de kids nog een keer. Mamma Mia heb ik tenslotte ook 12 keer gezien. 

Spelkampioen


Voor het 2e jaar op rij heeft Justin gisteravond bij het RSG de spellingwedstrijd gewonnen.

Een ware kampioen!! Gefeliciteerd Justin!!! You are the best!!!!

Gevaarlijke vrouwen


ROME.Gepassioneerde verhoudingen tussen mannen en vrouwen kunnen in Italie soms erg uit de hand lopen. In de steden Genua en Parma kwamen mannen kermend naar de eerste hulp, nadat hun partners keihard in hun geslachtsdeel hadden gebeten. 

In Genua kwam een veertiger bloedend en bijna buiten bewustzijn bij de eerste hulp aan. Zijn rechtertestikel bleek afgebeten door zijn minnares, die kwaad was omdat de man zijn echtgenote niet voor haar wilde verlaten. 
In Parma beet een wraaklustige vrouw in bed haar ex-man hard in zijn geslachtsdeel. De man moest wegens een flinke wond en een kneuzing een spoedoperatie ondergaan, maar kwam er uiteindelijk goed vanaf.

Dat zijn nog eens vrouwen naar mijn hart, die laten niet met zich sollen. En ach die kerels die hadden maar niet vreemd moeten gaan. Vraag me wel af wat die man uit Genua aan zijn vrouw heeft verteld waar zijn testikel naar toe is gegaan??? Denk dat zijn vrouw hem nu wel gedumpt heeft want wie wil een man die vreemd gaat en met 1 testikel?? Elke keer als je sex hebt zie je die ene testikel en denkt aan zijn minnares, dat wordt nooit meer wat in bed.. 


Je mag ook niks meer in Nederland. Je mag geeneens een inbreker met veel geweld je huis uit slaan, Ja en dat ie dan toevallig dood gaat daar kan jij toch niets aan doen?? Moet ie maar niet inbreken.... Als dat al niet meer mag....  

(cynisch bedoeld hoor)


http://www.telegraaf.nl/binnenland/3471384/_Man_die_inbreker_sloeg_zit_vast__.html?cid=rss

Opgepast


Ik waarschuw iedereen maar even.....ik ben snip snip snip verkouden, heb exact 2 uur geslapen vannacht, heb pijn in mijn onderrug, 7 kinderen vandaag, moet beslissingen nemen over huis, geld, bedrijf, moet naar notaris, kadootje kopen voor een kinderfeestje, met mijn oudste naar de tandarts, zo'n 15 telefoontjes plegen, rekeningen betalen (daar word je vrolijk van...) , administatie doen (word je ook niet vrolijk van), 2 wasmanden kleding strijken, beddengoed van 5 eenpersoons en 2 tweepersoons strijken, naar architect, naar de gemeente, huis stofzuigen, plee schoonmaken (zonder chloor in mijn kleding te krijgen) en dan ook nog even koken tussendoor en mijn dochter overhoren voor een proefwerk en dat allemaal voor 18 uur vanavond want om 19 uur moet ik ook nog 1,5 uur gaan wandelen ......dus let maar op en ben LIEF anders vil ik je, heb megastress en ben nl in een K..humeur.


Met dank aan Borg voor afbeelding, geweldig

Don't mess with Paul....dit moet je natuurlijk nooit doen in de show van Paul dan kan je verwachten dat je er niet zo maar mee wegkomt.

valerie- amy winehouse feat mark ronson

Heerlijk nummer, hier krijg ik nou een geweldig humeur van, lekker dansen yeah!!!!!

Ophef


Er is veel ophef in Afghanistan over de anti Koran film van Geert Wilders. Nederlandse vlaggen worden verbrand en de haat tegen Nederland is groot. Niemand heeft nog een film gezien en de ellende begint al. Wanneer komt die film uit en komt ie ĂĽberhaupt nog? 

Volgens mij weet niemand het..... wat we wel weten is dat Geert nogal wat shit aan het veroorzaken is met zijn nog niet uitgekomen film. 
De regering legt grote druk op hem maar Wilders stopt niet met zijn film en kan ook  niet meer terug eigenlijk want dan is hij niet meer geloofwaardig tov zijn aanhangers.
„Wilders kan niet meer terug. Dat zou politieke zelfmoord betekenen,” zegt politiek strateeg Jacques Monasch. „Zijn aanhangers zouden dat niet begrijpen. Zij waarderen hem om zijn ferme standpunten. Als Wilders besluit de film niet uit te zenden, capituleert hij in hun ogen voor het Haagse establishment.”
Wat gebeurt er als die film uitkomt?
Zijn we dan nog veilig in Nederland? Mag je iemand verbieden zo'n film uit te brengen of is dat schending van vrijheid van meningsuiting ? Tot waar is vrijheid van meningsuiting nog acceptabel, mag het ten koste van alles gaan?? Moeten er eerst slachtoffers vallen voordat men zegt dat dit niet kan?

Het liedje wat vanaf maandag in de winkels ligt. Geschreven door John Ewbank.

Frans


Frans Bauer zou vreemd gaan......gevoelens hebben voor een ander. al dagen is het hotnews in ons kikkerlandje. Frans zegt dat er niets van waar is en veegt tegenwoordig zijn kont af met de Story als hij naar toilet gaat. Tja dan zijn er de mensen die zeggen waar rook is daar is vuur.

En 92% van de ondervraagden Nederlanders gelooft er niets van want 'hĂ© ge het ut wel over onzen Frans hè' . 
Imagodeskundigen in Nederland bemoeien zich er zelfs mee en zeggen dat Frans zo'n goed imago heeft opgebouwd dat hij zelfs met moord nog weg zou komen.
Tja, wat moet je daar nu van denken, is Frans heilig of zo???
Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook in shock was toen ik op tv hoorde dat Frans misschien wel vreemd ging want als je Frans al niet meer kan vertrouwen welke man dan nog wel?? Frans de goedzak , de naĂŻeve , het sulletje , de trouwe hond , die gaat trouwen in mei....
Maar Frans neemt wraak en heeft met vrouw en vermeende minnares een exclusief interview gegeven aan de grote concurrent van de Story en dat blad verschijnt speciaal voor Frans 2 dagen eerder dan gepland zodat heel Nederland kan lezen dat Franske echt niet is vreemd gegaan en nog steeds onzen held is. Wordt vast een goede oplage voor de PrivĂ©.