28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Niet eten en wijn

Niet eten en wijn......jeeminee wat een effect!!! Meteen gevloerd, met 1 glas wijn. Warm, hitte aanvallen en daarna een beetje licht in je hoofd om een kwartier later te denken dat dat licht in je hoofd wel erg zwaar wordt...in je benen, armen en de rest van je lijf. Praten lukt nog wel maar concentratie is vereist. Pfff, al 2 maanden geen wijn aangeraakt, tja dan hakt 1 glaasje er wel in. Nu moet ik zeggen dat ik behoorlijk groete sorry: grote glazen heb dus 1 telt misschien voor 2, hik. Nou ikdenk dat iek soorry ik maar naar bed gaaaa.....slaappp lekker .





G en ik hebben aan een half woord genoeg maar vaak is het nog enger dan dat. Ik denk aan iets en 2 seconden later of op hetzelfde moment zegt hij het of begint daarover waar ik net over aan het denken was. Creepy... In het begin denk je: Oh, dat is toevallig zat ik net aan te denken maar als het dan steeds vaker gebeurt of zoals nu wel 5-6 keer per dag wordt het gewoon een beetje eng. Andersom gebeurt ook wel eens, dat hij aan iets denkt en ik erover begin. Maar meestal komt hij met iets waar ik op dat moment net aan dacht. Kan hij mijn gedachten lezen of zijn we zo op elkaar ingespeeld dat hij gewoon bijna een 2e mij is en hetzelfde denkt? Ik weet het niet , bizar is het wel enigszins tenminste maar ook wel weer leuk. We zijn soulmates, echte soulmates.



Ik ga maar eens heel hard denken dat de was nog gestreken moet worden , zou hij dat ook oppikken?? Mmmm effe testen morgen...

Regen