28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HELP mobiel gejat


Ze hebben mijn mobiele telefoon gejat, ik zonder telefoon is echt een drama!!!! Heb al een nieuwe besteld, mijn abonnement liep net af (gelukkig) maar dat duurt dan weer een paar dagen voor ik hem heb, nummer blijft hetzelfde.

Wat is dan het drama? Ik heb geen telefoon nummers meer van niemand niet, dus een ieder die dit leest stuur per mail of sms aub je nummer door zodat ik het weer heb.

Ik voel me geamputeerd, aaaaaaargggghhhh.

Please denk eraan sms of mail je nummer anders kan ik je niet bellen nog bereiken!!!!!!!


Pas maar op hoe je je teddybeer noemt:


De Sudanese justitie heeft een gedetineerde Britse lerares formeel in staat van beschuldiging gesteld omdat ze het toestond dat haar leerlingen een teddybeer in de klas Mohammed noemden.
Volgens justitie is er sprake van belediging van de islam en van haatzaaien, zo berichtte de
BBC woensdag.
Naar verwachting moet de Britse donderdag voor een rechter verschijnen. Ze kan tot zes maanden gevangenisstraf krijgen of veertig zweepslagen of een boete.
De Britse regering neemt de zaak hoog op en heeft de Sudanese ambassadeur in Londen op het matje geroepen. Een Britse regeringswoordvoerder zei woensdag "verbaasd en teleurgesteld" te zijn in de wijze waarop Sudan in deze kwestie opereert.
Onschuldige fout
Collega's van de lerares uit Liverpool zeiden eerder dat ze een onschuldige fout had gemaakt door de kinderen van zes en zeven jaar zelf de naam van de knuffelbeer te laten kiezen.
Agenten arresteerden de juf na klachten van enkele ouders. De kinderen namen Mohammed om de beurt mee naar huis en beschreven in een schriftje wat hij in het weekend had meegemaakt.
Ze maakten ook tekeningen van de knuffel waaronder onder meer "mijn naam is Mohammed" geschreven stond. In de islam is het verboden de profeet af te beelden.

Free Magenta



T-mobile claimt de kleur magenta en heeft deze ook laten registreren en verbiedt anderen dus deze kleur te gebruiken.


Moet niet gekker worden, een kleur claimen.........


Kan iedereen wel een kleur gaan claimen wordt het een grijze massa want dan mag op den duur niemand meer een kleur gebruiken.
Maar men is in actie gegaan op de volgende site: http://www.freemagenta.nl/, help de kleur magenta!!!!!
Anders ziet het er straks zo uit:


Kluun schrijver van oa. "Komt een vrouw bij de dokter" en "de Weduwnaar" heeft een datingsite voor lelijke mensen.

Dit als op antwoord de onlangs gelanceerde site mooie mensen.com . Alleen lelijke mensen zijn welkom dus ik zou zeggen alle lelijkerds verzamelen!!!!

"Aan de ene kant vinden we het normaal dat we andere mensen op uiterlijk selecteren. Dat doen we allemaal, als we eerlijk zijn. Op straat, op tv, bij het deurbeleid van hippe clubs, in de modellenwereld, onderzoeken tonen aan dat mooie mensen sneller worden aangenomen bij vacatures", aldus Kluun in zijn motivatie.

Ach, het is geweldig toch, zo is er voor ieder wat wils.........datingsites voor mooie. lelijke, dikke, gehandicapte, slimme, domme, ordinaire mensen , je kan het zo gek niet bedenken het bestaat!

Nu nog wachten op de site voor oude rijke mannen met jongere niet al te slimme vrouwen.......mmmm misschien moet ik die eens gaan bedenken??

Voor wie interesse heeft: http://www.lillekemeense.com/.


Sexiest man alive



Kweenie hoor zijn ze blind bij People of zo? Is dit de meest sexiest man alive?????


Vrouwen die klagen over het huidige schoonheidsideaal lijden niet aan een overload aan schoonheid, maar vooral aan een overload van zichzelf. Ze hebben het gevoel door de schoonheidsindustrie te zijn beroofd van hun recht zich mooi te voelen zoals ze zijn.


Marcel Zuijderland, filosoof en cultureel antropoloog, in NRC.Next

Paintjam Dan Dunn

Zo schilder ik ook ongeveer...whoehahahahaha ;)


Ik ben wat grieperig en heb bijna geen stem meer. Als je wakker wordt voel je je het beroerdst , na een paar uur gaat het wel. Als ik dan net wakker ben en me zo beroerd voel kan ik weinig hebben en als ik dan iets zeg tegen 1 van de kids wil ik dat ze dat stantepede doen en niet 1 minuut erna of eerst gemopper horen.

Zo ook vanochtend ik vroeg Kyla of ze even de hond wil uitlaten en die begon van alweeheeer? is al 2x gebeurt en hij ligt zo lekker.......... Ik meteen boos en ik reageerde totaal over de zeik en totaal overdreven en buiten proportie, kind jankend naar buiten met hond en ik binnen eerst nog boos maar een halve minuut later met een schuldgevoel van hier naar Tokyo.

Je moet weten nl: Kyla is van alle kinderen degene die het meeste doet met de hond, is degene die hem het vaakst uitlaat, is degene die 's ochtends om 7 uur zich snel aankleedt en de hond uitlaat, is degene die nooit moppert als je haar vraagt de hond uit te laten, is gewoon een lieve meid die het niet verdient dat haar moeder zo onredelijk doet.
Dus 1000x mijn excuses aangeboden toen ze thuis kwam, geknuffeld en gedaan, voor haar was het goed maar het gevoel blijft: wat ben ik toch een rotmoeder soms, bah.
Ik ga maar eens met de hond wandelen........uitwaaien.

Earth


Een hongerende ijsbeer is de hoofdrolspeler in 'Earth', de duurste natuurfilm die ooit is gemaakt.

Niet minder dan 47 miljoen euro kostte deze productie, die vandaag tijdens het documentairefestival IDFA haar Nederlandse première beleeft. Misschien is het ook wel de laatste film die zo wordt gemaakt. Want als het tegenzit, is de ijsbeer over 23 jaar uitgestorven.
Dat is althans de sombere prognose van de regisseurs Alastair Fothergill en Mark Linfield van 'Earth', die hun film lieten beginnen en eindigen met een ijsbeermoeder die wanhopig naar voedsel zoekt. Als gevolg van de opwarming van de aarde en het smelten van de ijskorst rond de Noordpool komt hij steeds minder goed aan zijn kostje.
Aan het slot capituleert de beer noodgedwongen. Het radeloze dier moet het afleggen tegen een groep walrussen met gevaarlijke slagtanden. Het lukt de ijsbeer niet om een babywalrus te veroveren.

Maar ‘Earth’ gaat niet alleen over ijsberen. De makers zijn op de mooiste plekken op aarde geweest om te filmen. Zo zie je bijvoorbeeld de wisseling van een seizoen, met een prachtig landschap in de zomer dat verandert naar de herfst of winter. Ook zijn er beelden van dieren die met elkaar vechten. Om zo’n gevecht van dichtbij te filmen hebben de makers maandenlang met hun camera in de bosjes gelegen. Het maken van de film heeft duizenden dagen gekost en daarom is dit dan ook de duurste natuurfilm ooit gemaakt.
De film is niet speciaal gemaakt voor kinderen, maar de filmbeelden zijn wel erg mooi.
Vanaf vandaag in de bioscoop.

Eindelijk


Ik denk dat heel Nederland hem al gezien heeft, eindelijk hebben wij hem ook gezien.
Alles is Liefde...........wat moet ik er over zeggen...........topcast, prachtig!!!!!
Feel good movie.
Een einde waar alles goed afloopt daar hou ik van....jaaahhaaaaa, ik weet ook wel dat dat niet realistisch is en het 'echte' leven heel anders is bla bla bla maar juist daarom hou ik zo van deze films.

"Liefde is als Sinterklaas je moet er in geloven anders werkt het niet." daar begint de film mee, vond ik mooi gezegd. Hmmmm zwijmel zwijmel.

Als je nog niet bent geweest: GAAN!!!!!!



AMSTERDAM - Kat Tabitha heeft 44 dagen overleefd in een badkamerkastje van haar baasje.

De 79-jarige Jessie Sculpher was al helemaal ten einde raad toen het dier was verdwenen toen ze thuiskwam. Nadat ze huis en tuin had uitgekamd, gaf ze het op en dacht dat Tabitha was weggelopen.
Pas na ruim een maand hoorde ze vreemde geluiden in de badkamer, achter een kastje. Het gemiauw en gekras viel de slechthorende dame nu pas op. 'Ik dacht eerst dat het een rat was.'
Jessie moest met geweld het schutbord aan de achterkant wegtrekken om de kat te bevrijden.
'Mijn arm zat onder de blauwe plekken', zegt de dolgelukkige Engelse. Het beestje was helemaal verzwakt en kon nog nauwelijks lopen.
De dierenarts zegt dat de kat normaal niet had overleefd, maar door te likken aan de vochtige afvoerbuis heeft ze het nog zo lang volgehouden.

Beste Mevrouw Thomas,


Of zal ik maar Manon zeggen? Uiteindelijk heb ik meer van jou gezien de laatste dagen dan van menig vriendin, dus kunnen we elkaar best tutoyeren toch?

Ik had vaag eens ooit iets van je gehoord of gezien maar wist eigenlijk nauwelijks dat je een bekende Nederlander was , nou daar is wel verandering in gekomen de laatste dagen, dus misschien wel een geluk voor je dat nu eindelijk iedereen weet wie je bent.

Lullig wel dat het op deze manier moet en niet via de normale weg met een goed programma maar goed, bekend is bekend toch?

Ik wil je even een hart onder de riem steken want ik voel met je mee hoor, lijkt me vreselijk om te weten dat heel Nederland al tussen je benen heeft gekeken en weet hoe je er van top tot teen uitziet. Niemand kijkt nu de komende weken normaal naar je , als je bij de slager komt zal hij de foto voor zich zien waar jij je karbonaatje trots toont.. Lijkt me geen pretje.

Mag ik zeggen dat ik het een beetje dom van je vind om die foto's op je computer te bewaren? Je kan ze toch ook op een cdtje branden? Veilig in de kast waar niemand er aan kan. Stel dat een van je kinderen eens zit te computeren en stuit op foto's van mama met haar benen wijd? Die krijgen een rolberoerte, dat wil je als kind toch helemaal niet zien tenminste van een lekker wijf uit de playboy misschien wel maar niet van je eigen moeder? En je wil al helemaal niet dat je vriendjes het ook allemaal zien, wat nu dus wel het geval is. Oh die arme kindertjes....

Maar goed je vind het ook wel wat anders maak je die foto's niet toch??

Gelukkig zie je er best goed uit dus je hoeft je ook weer niet teveel te schamen alhoewel het best wat strakker kan, dus toch maar naar de sportschool?

Trek het je niet aan joh! Zie het positief: waar jij al jaren voor aan het knokken bent in televisieland om bekend te worden heeft je buurman je toch maar mooi in 1 week tijd zo bekend gemaakt dat nu echt heel Nederland weet wie je bent. Jammer dat je er niet het salaris voor gekregen hebt wat de Playboy er voor gegeven zou hebben.

Goeie tip: geen ruzie meer maken met je buren, je ziet wat er van komt!

Bearforce1 - Christmas is here

DE nieuwe kersthit 2007.

Delirium


Gisteravond zijn we naar Javier Guzman geweest, ik had wel eens van de man gehoord maar nog nooit iets van hem gezien. Het was echt goed , we hebben flink gelachen.
‘Leven is niet iets waar ik goed in ben, maar ik kan er wel leuk over vertellen.’ Aldus Javier Guzman. Hij lijkt zichzelf goed te kennen, want inderdaad heeft hij met minder geslaagde acties al een paar keer het nieuws gehaald. In zijn stuk geeft hij zichzelf onbeschaamd bloot: hij vertelt over zijn verslavingen en zijn afkickpogingen, en over hoe het leven ná de roes eruit ziet. Het is ongeveer zoals aan het einde van een avondje stappen: net zo ontnuchterend als wanneer de muziek in de disco ineens stopt en de tl-verlichting aangaat zegt hij er zelf over.

Gesprekje

'Hi-de-hi!!!!', riep het onderhoudsmannetje.
'Ho-de-ho', zei ik.
'Wil je foto's van mij zien waarop ik een roeiwedstrijd win', zei het onderhoudsmannetje.
Niet speciaal, dacht ik verward. 'Túúrlijk wil ik dat!', zei ik. 'Moet je even intikken www dinges punt nl', zei het onderhoudsmannetje. Ik deed het.'Oh, je ziet er best nog rielekst uit', zei ik.
'Ja, dat was nog vóór de wedstrijd', zei het onderhoudsmannetje. 'Moet je even op dat album klikken', zei het onderhoudsmannetje. 'En dan pagina 3', zei het onderhoudsmannetje.
Slaafs deed ik deze dingen. Van boven naar beneden laadde langzaam de foto waarop het onderhoudsmannetje had gewonnen.
Eerst was er alleen lucht, toen water, en toen het onderhoudsmannetje. Zijn armen staken omhoog in de boot, want als winnaar steek je de armen omhoog. Zou dat aangeleerd zijn, of gewoon in onze genen zitten?
'Mooie foto man', zei ik.Wat moet je anders zeggen bij een foto.
'Mooi hè', zei het onderhoudsmannetje.
'Zekerzzz', zei ik.
lees verder: http://liefdagboek.blogspot.com/ jacq is ook leuk voor aan de muur (12 nov)
bron: Jacq


Ik verlang naar de verlanglijstjes van 4 jaar geleden toen Yoni nog om een spelletje vroeg, Kyla om een babypop en Nyah om een koe (een echte).

Dat laatste moet ik even uitleggen, Nyah wil al jaren een koe vanaf haar 2,5 eigenlijk, geen nepper zoals ze het noemt maar een echte.

Nu vind ik het doorgaans altijd leuk om wensen in vervulling te laten gaan maar deze...een koe kan je niet uitlaten die poept in je achtertuin en die poepjes passen niet in een boterhamzakje dus een beetje goor achtertuintje krijg je dan. Jaren heeft ze koeien gekregen voor haar verjaardag, van steen stof of porselein......maar het is niet hetzelfde als een echte natuurlijk.

Later als ze groot is moet ze maar mee doen met boer zoekt vrouw en dan word die wens misschien nog eens vervuld , voorlopig niet althans.

Dit jaar krijg ik verlanglijstjes van een heel ander kaliber als een paar jaar geleden. Is het omdat ze ouder worden, omdat ze alles al hebben , of is dit zeer 2007?

Niks puzzels, leesboekjes of spelletjes.

We willen MP3 spelers, fototoestellen (digitale niet van die ouderwetse met rolletjes), laptops, USB sticks, en nog veel meer van die elektronische dingen.

Pfffff tuurlijk, kost ook niks een laptop, weet je zeker dat je er maar 1 wil?? Ik zou er 2 nemen , 1 voor thuis en 1 voor mee te nemen.

O, dan weet Kyla (onze dierengek) nog wel iets goedkopers : een hamster of een cavia.......

We hebben 2 poezen en een hond en 7 kinderen, schatje ik vind het wel genoeg zo.

Kinderen van nu........de tijd dat ze een hele middag met een bak wasknijpers speelden is voorbij geloof ik.

Leuk dat de Sint weer in het land is.

Zaterdag zijn we natuurlijk gaan kijken, de kleintjes hebben nog gejumpt met de pieten terwijl wij onder het genot van een kopje koffie op het terras zaten (het weer was heerlijk).
's Avonds wilden ze natuurlijk de schoen zetten. Nou oke dan maar......

Zondagochtend........6 uur......we horen de meisjes al kletsen en stommelen door de kamer.
Ik ga even zeggen dat het te vroeg is en ze moeten slapen

5 minuten is het stil

kan het nog rekken tot 7 uur

dan zijn ze niet meer te houden

en dus

staan wij op zondagochtend om 7 uur al beneden

dat noem ik nog eens Black Power

alle kids van het land vroeger dan vroeg uit het bed laten komen

wanneer gaat die man weer naar Spanje??
zucht

Miss Teen USA


Aaaah wat sneu.
Heb je je als aanstaande Miss Teen USA helemaal voorbereid op een vraag waarbij je gewoon met het antwoord "Worldpeace" kunt volstaan, komen ze met een ontzettend moeilijke kwestie op de proppen...

En wauwel je maar wat. Niemand inclu jezelf begrijpt waar je het nou eigenlijk over hebt.




Marc Marie wordt door de Nederlanders gezien als beste opvolger van Willemijn in Gooische Vrouwen, helemaal mee eens.


Zaterdag in Het Parool een stuk over het leven in Yab Yum, de seksclub die gesloten wordt: De Yab Yummedewerksters hopen op een klant die gul is met fooi.

De exwerkneemster: "Als die heel erg bekende bokser kwam, had je een goeie avond. Je had alleen de volgende dag moeite met zitten."Zo benieuwd wie dat was...

Hollands Bakkie Starbucks


Het is dan toch echt eindelijk zover: de allereerste Starbucks voor heel Nederland is geopend! Sinds afgelopen donderdag is de echte Starbucks Coffee te krijgen in Aankomsthal 4 op Schiphol. Daarvoor was het altijd beperkt voor de mensen achter de douane of voor medewerkers van Nike (daar zat er eentje in de kantine), maar nu dus voor ons allemaal. Een mijlpaal.
Eindelijk kan je hun heerlijke cappuccino ook in Nederland drinken.
Nu nog het wachten op een Starbucks in Harderwijk.....in 2035 misschien???

Verdriet

Ik ben zooooo boos, nee, woedend.

Mijn dochter heeft verdriet, groot verdriet. Ze mag nl niet op het kinderfeestje komen van haar beste vriendinnetje. Niet om dat dat vriendinnetje het niet wil want die wil het maar wat graag en moest er ook heel hard om huilen.

Nee, de mama van dit vriendinnetje wil het niet omdat ze moeite heeft met mij en g. Wat ben je dan voor moeder vraag ik me af, als je eigenbelang groter is dan dat van je kind? Dat je je kind niet haar vriendinnetjes laat kiezen maar jij de keuze maakt en die keuze maakt op het beroep van de ouders of op het wel of niet mogen van die ouders? Dat je als volwassen vrouw daar niet op een volwassen manier mee om kunt gaan en daar boven kunt staan want het gaat hier om kinderen van 5 en 6 jaar? Dat je je zo laat kennen? Dat het je dus niets doet dat je kind verdriet heeft? Dat je je kind zichzelf niet laat ontwikkelen en haar eigen keuzes laat maken maar haar manipuleert en tegen haar liegt omdat jij iets wil? Ik denk dat je geen goede moeder bent in zo'n geval en een niet te best mens. Sneu is het woord, heel erg sneu ben je dan!!

Mij kan dat hele mens niet schelen en eigenlijk vind ik haar totaal onbelangrijk want het is een patient en elk woord wat je aan haar vuil maakt is eigenlijk al teveel verspilde energie en teveel aandacht voor haar. Maar ze doet 2 meisjes van wie ik ontzettend veel hou heel veel verdriet en daar kan ik ZOOOOO BOOS om worden. Mijn dochter vraagt waarom mag ze me dan niet mama? En ook al zeg ik 1000x dat het niet aan haar ligt, ze denkt dat ze niet goed genoeg is. Het vriendinnetje zegt tegen ons: Ik had haar op nr 1 staan want ze is mijn beste vriendin maar mama zei eerst dat de kaartjes op waren en toen dat het niet mocht. (en huilde tranen met tuiten.) Waarop mijn dochter weer zei: maar jij mag toch op mijn feestje komen hoor! Het ergst vind ik nog dat mijn dochter al een jaar heel lief doet tegen deze persoon als ze die toevallig op school tegen komt omdat ze vorig jaar niet mocht komen en denkt als ik maar het hele jaar lief doe dan mag het wel, schrijnend is het.

SNEU heel erg SNEU ben je dan als mens .










Onze hond heeft het koud. Ik dacht altijd dat honden toch een vacht hadden om hen tegen de kou te beschermen? Meestal is dat ook zo maar ons mannetje heeft het koud. Gisteren op de puppycursus kregen wij dan ook te horen dat als het nog kouder zou worden we de hond toch echt een jasje moeten aantrekken.
Dat was een shock!!! Wie wil er nou lopen met een hond met een jas aan? Dat ziet niet uit, brrrrr. Maar goed toch maar even gekeken op de sites voor honden en tot onze verbazing is de keuze meer dan uitgebreid en lelijk. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven dat je echt alle soorten jassen en kleding kan krijgen tot bruidjurken en prinsessenkleding toe.
Wie koopt dat nou? Ik kan met niet voorstellen dat je zin hebt om je hond met prinsessenkleding te laten rondlopen. Mochten er toch mensen interesse hebben kijk dan op http://www.hippehond.nl/ .
En mocht je me zien lopen met hond met een jasje, niet lachen, het beestje heeft het koud!!!

Stoute Heleen


Heleen van Royen heeft een tijdschrift: "Heleen nu nog stouter". Ik vind het nu wel een beetje genoeg, was het in het begin nog vernieuwend met haar iets erotisch geschreven boeken en Stout maar nu begint het vervelend te worden. We weten nu wel dat je stout bent zou ik zeggen, verzin eens iets anders... Ik krijg het gevoel dat het telkens weer een wanhopige poging is naar aandacht zoeken, een vrouw die haar leeftijd niet kan accepteren en nog graag stout, ondeugend en zwoel uit de hoek wil komen. Die steeds maar weer roept hoeveel ze van sex houdt en dat ze vreemd gaat met haar mans goedkeuring en hun zgn open huwelijk. Met toyboys aan een lijntje en ontbloot bovenlichaam komt aanzetten op de première. We weten het nu wel Heleen. Je bent stout! Gefeliciteerd.

Schilderles


Vandaag krijg ik mijn eerste schilderles, ben best benieuwd want ben absoluut geen teken of schilderwonder, nooit geweest ook. Maar wat me altijd veel ontspanning gaf was meubels opknappen en schilderen en dit is tenslotte ook met een kwast en verf dus ik hoop dat het me dezelfde ontspanning kan geven. Neemt ook wat minder plaats in beslag dan een kast en de kosten zijn ook iets minder. Daarbij wil ik niet de nieuwe Vincent van Gogh of Picasso worden alleen maar lekker bezig zijn.

Ik hoop dat de juf niet te streng is en mild in haar oordeel.

Want ik heb niet zomaar een lerares heb, nee, een echte kunstenares gaat me lesgeven... is toch anders dan de tekenjuf op het college. Nou, ik laat het maar over me heen komen en als ik er niets van terecht breng kan ik nog altijd zeggen dat het aan haar ligt en ze me niet goed heeft geïnstrueerd, toch??

Scheten


Ik schrok me een hoedje vanochtend, als je helemaal alleen thuis bent en de poezen zijn buiten, de hond ligt in de gang in zijn bench te slapen en je zit vrolijk achter je laptop verwacht je niet ineens een scheet te horen van het kaliber Tjernobyl. Dus ik schrik me echt het apelazerus op dat moment. Kijk toch maar even rond waar dat vandaan komt maar kan niets vinden. Scheten latende geesten?? Dit was vroeger een kazerne, is hier ooit een militair met gasvorming gestorven?? Ik word er een beetje eng van.


Nou kruip weer achter mijn laptop en na een tijdje.........jawel hoor wéér , nu moet ik echt gaan zoeken dit kan niet, word er een beetje bang van. Na een tijdje hoor ik het weer en jawel het geluid komt uit de bench......... Ik weet niet wat ik hoor, zo'n klein schattig hondje van 11 weken die zulke grote scheten laat? Dit kan niet waar zijn. Maar het is wel waar, hij slaapt vrolijk al scheten latend door, dat belooft . Gelukkig geen geest, uh of jammer genoeg geen geest?

Moederpubertijd-Saskia Noort

Er zijn van die dagen, en die dagen vallen doorgaans in regenachtig november, dat je niets meer ziet zitten. Het begint er mee dat je de kat op de ontbijttafel aantreft, met zijn rasperige tongetje in de botervloot, terwijl de hond de nacht doorgebracht blijkt te hebben op je nieuwe roze jasje dat uitsluitend dry gecleaned mag worden. Dan weet je het al. De dag is afgeschreven nog voordat hij goed en wel begonnen is. Dus zet je een keel op en verordonneert de kinderen aan de ontbijttafel, maar die willen natuurlijk niet uit bed, en simuleren nekkramp. Of ze hebben het echt en hoewel je de puf niet hebt hierbij stil te staan, voel je je al wel schuldig dat je ze toch het bed uit trimt en de bevende slaperige kindjes tot eten dwingt. Je bent een kutmoeder, inderdaad en je geeft de oudste groot gelijk, maar vandaag interesseert je dat niet. Daar moeten ze maar mee leren leven. Je zit even in de moederpubertijd.

Je bent het zat, de hagelslag op de vloer, de lekkende sapjes in de schooltas, de modderige voetbalschoenen in de hal, de lucht van natte hond in huis, de dj´s van 538 met hun debiele gezwets, het geroep om schone sokken en fietssleutels, de verkreukelde bedelbriefjes van school, die je altijd pas vindt wanneer het aangekondigde al lang en breed voorbij is, waardoor je je nooit van je beste kant kunt laten zien en bovendien, wat denken ze wel niet, dat je als werkende moeder ook nog tijd hebt om een cake te bakken of mee te helpen met brooddeegvlechten?

Er wordt je verzocht op te houden met dat gemopper, maar dat wil je helemaal niet, want het voelt zo lekker en bovendien zijn zij degenen die altijd mopperen en dat moet je ook allemaal maar pikken. Zitten zij niet altijd in een of andere moeilijke fase, volgens de J/M en de opvoednanny, moeten zij niet eeuwig ontzien worden omdat ze moe zijn van school of juist van de vakantie, omdat ze de een of andere hormonale piek beleven, omdat ze al de hele week binnen spelen of omdat de klok een uur terug of een uur vooruit is gezet, omdat ze cola gedronken hebben of te veel vruchtensap, omdat ze tafels moeten leren of te weinig geprikkeld worden, omdat het bijna vakantie is of de vakantie bijna voorbij is? Welnu, bij dezen voeg je een nieuwe les aan hun leven toe: moeder is ook een mens. een moeder beleeft ook pieken en dalen. Wen er maar aan. Het is helemaal niet goed voor jullie om altijd omgeven te worden door geduld en goedgeluimdheid. Zo zit de wereld niet in elkaar. Later zul je geconfronteerd worden met chagrijnen, die niet geïnteresseerd zijn in het feit dat je hormonaal aan het pieken bent. Vandaag is het aan jullie om geduld en goedgeluimdheid te betonen. Zie het maar als `kortelontjestraining´. Heel belangrijk. Mama´s lontje is op. Ze kan direct ontsteken. En Nee, je mag geen lolly mee naar school.

Baby


Eindelijk de baby is geboren , de buren hebben een zoontje, Tim heet de kleine jongen. Zaterdag is hij geboren in het St Jansdal. Hiep Hiep Hiep Hoera!!!

Wie wordt nieuwe Willemijn?


Stem op:




Wie kan Annet Malherbe doen vergeten? Nu Gooische Vrouwen een vervolg krijgt, moet er hard worden gezocht naar een nieuwe dame of ’heer’ om de plek van Willemijn Lodewijkx op te vullen. Een nieuw personage doet haar – of zíjn! – intrede volgend seizoen. Voetbalvrouw Leontine Borsato, of misschien Gordon?

Peter Römer, hoofd drama van Endemol, vindt het een goed idee. Hij gaat luisteren naar de fans van Gooische Vrouwen. Wie wilt u zien naast Linda de Mol, Susan Visser en Tjitske Reidenga? Golden oldie Willeke Alberti, of na Annet Malherbe een ander gerenommeerd actrice zoals Anne Wil Blankers?
Er is nog genoeg tijd om na te denken. De volledige cast van Gooische Vrouwen is nu met vakantie en de scenarioschrijvers beginnen pas weer in januari. Castingkoning Job Gosschalk geeft zijn visie: „Er zijn op dit moment vier soorten vrouwen in de serie: nieuw geld, oud geld maar eigenlijk geen geld, echt oud geld en kunstgeld. Willemijn is echt oud geld, dus dat figuur moet worden vervangen. Tenzij er natuurlijk wordt gekozen voor een andere verhaallijn. Het is aan de scriptschrijvers.”

Dozen/vliegen/kerstboom


Gisteren naar Weert gegaan, kids bij hun vader afgezet, naar mijn zusje gereden, lekker bij gekletst en haar nieuwe huis bewondert wat over een maand af is en werkelijk een plaatje is! Prachtig is hun oude boerderij geworden, alles hebben ze vernieuwd op de buitenmuren na. Binnen is het groot, licht en strak, met 20 paardenstallen, een binnen en buiten manege en heel veel hectaren weiland eromheen.

Vandaag heeft g de hele dag vanaf 8 uur vanochtend alles wat we in de herfstvakantie in dozen hadden gedaan in Weert naar de opslag gebracht. 4 kleine vrachtwagens vol. Een hele klus en een pijnlijke rug.

Ik heb de hele dag een 3.20 mtr hoge kerstboom in elkaar gezet, 5 kleine, gedecoreerd en het hele huis in kerstsfeer versierd. Een beetje vroeg, ik weet het, maar we gaan om het weekend naar Weert en hebben nog veel te doen voor half december en dus heb ik het nu al maar gedaan want de nieuwe bewoners wilden alle kerstspullen overnemen en hebben me gevraagd om het allemaal al te decoreren dus dat is bij deze gebeurd. In Weert is het kerst, tenminste, in mijn huis.

Daarna hebben we zo'n 3000 dode vliegen opgezogen, geen idee waar ze vandaan komen maar ze liggen er elke 2 weken als we komen. Nog wat laatste kleine dingen opgeruimd en om 18.30 uur hielden we het voor gezien, doodmoe. Naar Harderwijk gereden en doodmoe in de bank geploft.... Morgen relaxen..........

Blog


Blogs nemen toe in populariteit. Steeds meer mensen hebben een blog. In Nederland is het stevig aan het groeien. Het is een soort van dagboek of uitlaatklep voor de meeste. Er zijn ook mensen die een blog uitsluitend gebruiken om een boodschap door te geven voor een goed doel bv of alles over hun pasgeboren baby. Ik vind het heerlijk om mijn blog bij te houden, het is een soort van hobby/dagboek. Ik geef mezelf best wel bloot en vertel veel over mijn leven. Niet alles moet je altijd serieus nemen omdat ik ook wel eens wat overdrijf, aandik of verzin. Ik vind het heel erg leuk als vrienden en familie reageren en lees graag hun reacties. Regelmatig heb ik anonieme reacties op mijn blog staan. Meestal positief maar een enkele keer ook gewoon een flauwe of negatieve. Kan ik best tegen hoor maar zet er dan je naam bij. Ik vind het een beetje flauw als je dat anoniem doet en een beetje laf ook, ben een vrouw/vent en zet gewoon je naam eronder. Ik geef mezelf bloot doe dat dan ook als je wil reageren. Gelukkig is het mijn blog en kan ik lekker verwijderen wat ik wil en mijn blog niet laten bevuilen door domme reacties/mensen. Lekker puh!!!

Talent



Mijn kids zitten op een daltonschool, dit is voor de kids veel leuker dan een
strenge katholieke school alhoewel dat ook per kind verschilt maar mijn kinderen voelen zich beter hier en kunnen hier hun ei kwijt.
Daltononderwijs is een organisatievorm van de klasse of de school, die het beginsel van verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid voor de leerlingen vooropstelt met als doel een bewuste en actieve opvoeding tot verantwoordelijkheid en zelfstandigheid; die de verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid in onderwijskundige en opvoedkundige zin stimuleert en begrenst door middel van de in taken verstrekte opgaven en opdrachten; die de individuele verwerking van de in deze taken omschreven leerstof laat voorafgaan en/of laat volgen door in groeps- of klassikaal verband gegeven lessen; die zowel in deze gezamenlijke lessen ter instructie, als bij de individuele verwerking onderlinge hulp en samenwerking bevordert.
De drie daltonprincipes, verantwoordelijkheid, zelfwerkzaamheid en samenwerken laten verschillende vormen van organisatie toe.Daltonscholen verschillen onderling, maar een daltonschool zal zelf ook in zijn organisatievorm een ontwikkeling doormaken. Centraal blijft echter staan dat de school de leerlingen ruime mogelijkheden moet bieden tot:
1. het leren hanteren van verantwoordelijkheid;
2. het leren zelfstandig te werken;
3. het leren samen te werken.
Dit even om duidelijk te maken wat dalton inhoudt voor degene die het nog niet wisten.

De ouders die hier hun kind hebben zijn beduidend anders dan de ouders die ik op de katholieke school in Weert tegen kwam. Wat me vooral opviel is dat hier meer talent rondloopt. Ouders die meer zijn dan huismoeders, die een zekere 'gave' oftewel talent hebben voor iets. Nu lopen er hier ook huisvrouwen rond hoor en vrouwen zonder talent maar dat is overal.
Maar het viel me wel op dat hier gewoon meer talent zit en dan heb ik het over allerlei talenten....zo loopt er een kunstenares rond die zeer bedreven is in schilderen en beeldhouwen, een schrijfster en columniste, een reclamevrouw die een zeer bekende reclame bedacht heeft die we elke dag wel ergens tegenkomen, onderneemsters in food en nonfood, verkoopsters, decoratrices, vertegenwoordigsters etc etc. In het dorp was dat wel even anders daar had je een enkeling met talent maar het merendeel waren grijze muizen die in de massa opgingen en een klein wereldje hadden. Daarbij zien de vrouwen er hier stukken beter uit (op een enkeling na) en staan gewoon midden in het leven. Kortom een stuk leuker en interessanter hier. Ik denk dat het ook komt omdat deze vrouwen wat doen, interesses hebben en bezig zijn, huisvrouwen stompen af en hebben hun ieniemienie wereldje waar ze over kunnen praten zoals het huishouden en de kinderen of een soap op tv maar verder reikt het vaak niet bij de meeste, tuurlijk ik weet dat je ook daar niet moet generaliseren maar bij velen is het zo. Het bevalt me goed want al deze talenten daar leer je van en is interessant. En zoveel meer leuker op school.

RK


Voor Harderwijk woonde we in Weert en mijn kinderen zaten op school in Altweerterheide, een dorp grenzend aan Weert. Een kleine strenge katholieke school met zo'n 110 leerlingen. In rijtjes van 2 naar binnen, bidden elke ochtend en natuurlijk ook gosdienstles. Meneer Pastoor kwam dan ook elke week trouw en zeker in het communiejaar kregen ze elke week extra les van Meneer Pastoor. Ik ben van huis uit ook katholiek , wie niet in Limburg, maar niet als zodanig opgevoed. Oké, we gingen naar de kerk (1x per jaar) als er een mis was voor mijn overleden opa maar dat vonden we nooit zo erg want dan was het erna altijd gezellig bij oma aan de vlaai met de hele familie dus daar had je dat uur verveling graag voor over als kind zijnde. Ik ben blij dat ik niet ben opgegroeid in een streng katholiek gezin want ben het met heel veel dingen niet eens van de kerk. Als je mijn ouders kent was het ook niet mogelijk want dan hadden ze de hele zondag in de biechtstoel gezeten voor alles op te biechten wat niet mag van het geloof en geloof me dat had meneer Pastoor niet aangekund, dus dat geluk hadden we dan toch maar mooi.

Mijn middelste dochter K sloeg op een gegeven moment een beetje door daar op die school, vroeg aan Sinterklaas de kinderbijbel en las elke avond uit die kinderbijbel. Op zich niets mis mee natuurlijk ware het niet dat ze de hele dag over haar vader Jezus sprak en dat dat toch de vader van iedereen was etc etc. Wat 'haar vader' dan wel en niet goed vond en allemaal voor bijzondere dingen had gedaan. Op een gegeven moment vroeg ik me af of ze niet geronseld werd door meneer Pastoor om als non het klooster in te gaan?

Sinds ze hier woont is ze gelukkig weer 'normaal' ; danst , springt en wil hip zijn dwz make'up, ordinaire kleding (wat ze niet krijgt en dan weer vreselijk boos over is) en is veel vrijer geworden....... en nu denk ik soms wel eens: Kind, lees die bijbel nog eens!

Knuffelen


Als G en ik eens lekker zoenen of knuffelen en er is toevallig een of meedere kinderen in de buurt dan beginnen de kleintjes te lachen en roepen: " Zoenen Zoenen Zoenen!!!!"

De grootste doen heel raar en vinden het maar stom. Volgens Saskia Noort duurt dat nog even en roepen ze in de pubertijd "Gatver, bejaardenseks".

Wat is er nu zo vreemd aan voor die kinderen om hun ouders te zien zoenen of knuffelen?? Ik begrijp het niet , zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn toch?

Een 'Familyhug' (familieknuffel) vinden ze juist weer leuk, dan gaan we in een kringetje staan en knuffelen we allemaal samen. Dat kan dan weer wel en vinden ze zelfs zeer prettig en vragen er vaak zelf om.

Wij trekken ons er in ieder geval niets van aan en zoenen en knuffelen rustig verder, kunnen ze zien dat houden van gepaard gaat met lief zijn voor elkaar en dat willen we onze kinderen tenslotte bijbrengen. En liefde is niet alleen zorgen voor elkaar in de zin van eten geven maar ook in de zin van aandacht, knuffels, zorgen dat ze er goed uit zien, uiterlijke en innerlijke verzorging daar draait het om! En knuffels veel knuffels.


We hebben een bijzonder slimme hond, dit is nu al 2 nachten en 3 dagen achterelkaar dat ie niet meer heeft binnen gepoept of geplast. Alleen de 1e dag en nacht en sindsdien niet meer. Ben zo trots op hem en blij ook want het scheelt een hoop werk en stank. Het is gewoon een bijzondere hond. Niet te hard roepen denk ik dan ook meteen weer want als je iets roept dan gebeurt het juist. Het enige wat we hem nog moeten afleren is zijn tanden overal in te zetten, in elk voorwerp wat ie tegenkomt zet hij zijn tanden. Handen, kleren, schoenen, manden, kabels, gordijnen, jassen etc etc. Als je dan Toepoels Puppywijzer leest (Martin Gaus is allang achterhaalt) , de bijbel van de hondenopvoeding, moet je hem iets anders aanbieden om op te bijten (speeltje of botje) en als hij het dan nog doet in de bench/mand zetten en negeren. Oké, dat doen we dus maar.

Ik lijk wel een moeder met een pasgeboren baby die kunnen ook alleen maar over hun baby praten en denken ook dat ze een wereldwonder hebben die beter, knapper, liever en slimmer dan de rest is.

Over baby gesproken... de buurvrouw moet bevallen, is al 2 dagen in het ziekenhuis, wordt ingeleidt dus we zijn zeer benieuwd....dat is toch ook weer spannend en leuk, een baby (bij de buren dan).

Mirjam Stolk is gebarenspecialiste en groot liefhebber van muziek. Deze twee talenten combineert ze in het vertalen van muziek voor doven, dat ze dit geweldig doet bewijst ze hier. Ze staat ook in het Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw en opent daar de avond. Doe het maar eens na om zo te gaan staan voor 30.000 mensen. Ze deed het fantastisch!


Een pup is een baby en baby's houden in veel werk, gebroken nachten en geen tijd meer voor jezelf. Nou dat is dit ook maar net als bij een baby weet je waar je aan begint en krijg je er veel voor terug. Gisteren lag onze kleine Janssen zielig als een hoopje ellende in de bench, wilde niet eten, niet spelen, niet opkijken, niets. Braken en levenloos liggen dat was het enige.

Ik naar de dierenarts toch wel enigszins ongerust over mijn baby. Die onderzocht de kleine, meette zijn temperatuur etc , alles oke! Hmmm vreemd.

Ik doe mijn verhaal dat we de kleine om 10 uur 's ochtends in Brabant zijn gaan halen, hij thuis met 7 kinderen heeft gespeeld , veel is gaan wandelen, op visite is geweest en ik hem 's nachts om de 2 uur wakker heb gemaakt om te plassen buiten en hem heb gewassen 's ochtends omdat ie nog zo stonk naar zijn nest.

"Hmmm en het verbaast u dat de hond nu aan het einde van zijn latijn is? Duidelijk een geval van oververmoeidheid" zei de dierenarts. Zou u een pasgeboren baby ook om de 2 uur wakker maken? Uhhh neee maar die hebben een luier om, probeer ik nog, maar het had geen zin , ze had gelijk natuurlijk.

Dus na een hele dag uitgerust te hebben in de bench is hij weer de ouwe. Vannacht ben ik er 1x uitgegaan op aanraden van de dierenarts en de kleine heeft niet 1 plasje of poepje binnen gedaan de hele nacht! Goed hoor Janssen, ga zo door!

De katten zijn nog niet gewend aan de nieuwe bewoner de hele dag sluipen ze als tijgers door het huis en liggen op de loer, ze verliezen hem geen minuut uit het oog, en hij ... hij trekt er zich niets van aan en negeert ze volledig.

Janssen




We hebben een nieuwe aanwinst sinds gisteren......een baby..........een babyhondje, een lief klein pupje. We hebben hem Janssen genoemd.

We gingen voor een zwarte maar toen we deze kleine zagen waren we verkocht, hij had nog 2 broertjes (de anderen waren al verkocht) en hij was degene die meteen zijn charmes in de strijd gooide naar ons toe. De hele dag zijn we er al druk mee geweest. De kinderen zijn er helemaal verliefd op en willen er het liefste de hele dag mee spelen maar het kan niet want een baby moet nog veel slapen en dat is natuurlijk wel moeilijk voor ze.

Nu eerst maar eens zindelijk maken en goed opvoeden. We genieten in ieder geval echt van hem.



Gisteravond zijn we naar het Gelredome in Arnhem geweest. Het was super!
Een geweldige show van Paul de Leeuw. Special guests: Marco Borsato, Leontien Borstato, Edsilia Rombley, Alderliefste en de zeer getalenteerde bijzondere Simone Kleinsma.
Al bij het eerste nummer rolden de tranen me over de wangen......Paul weet te raken!!
Van 20.00 tot 22.30 uur was het een groot feest met feestnummers, dansnummers en ook de echte Paul de Leeuw nummers die je kippevel bezorgen. Genoten hebben we !!!
Zo'n avond mag eigenlijk veel langer duren...........

Sinterklaas


Het is weer bijna Sinterklaas nog een paar weken en dan komt de goed heilig man weer het land in. Brrrr. Wel leuk aan de ene kant maar ook dodelijk vermoeiend. Kinderen worden er druk van, 's ochtends zijn ze vroeg (nog vroeger dan anders) wakker om in de schoen te kijken.
Wij moeten weer van alles bedenken voor kinderen die eigenlijk alles al hebben en niets meer nodig hebben..... Dat moet weer verstopt worden. En elk jaar ben ik dan weer blij als het achter de rug is. Ook dit jaar is weer een crime......voor 7 kids kado's uitzoeken is geen eitje kan ik zeggen en dan ook nog letten op dat je niemand benadeelt en de aantallen uit te pakken kadootjes een beetje hetzelfde zijn........een hele toestand is het elk jaar weer.
Daarbij hebben we 6 december Yoni die jarig is en 7 december Febe dus lekker druk die dagen, naast de sint ook nog 2 verjaardagen vieren. Natuurlijk willen ze ook nog buiten een gewone verjaardag om een kinderfeestje, alhoewel ik vind dat je niet van een kinderfeestje kan spreken als je 12 jaar wordt. Trakteren op school. Dus pakjesavond, verjaardagen 2x, trakteren, kinderfeestje, grote mensen feest, en dat alles binnen een bestek van 2 dagen. Ik moet opschieten nog 1 maand en ik heb nog NIETS voorbereidt.....

Pedofielen verloren


De pedofielen hebben verloren. Onze koninklijke familie heeft gewonnen , de rechter gaf hun gelijk en terecht!

Maar wat ik me afvraag is niet hoe komen die foto's van Amalia en haar zusje op die site.......nee hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze viespeuken gewoon een site hebben??? Gewoon een forum waar al die viespeuken samen kunnen genieten? Waar ze samen naar foto's van kinderen kijken? Waar ze andere lotgenoten ontmoeten en dus zich niet zo alleen voelen of zelfs misschien denken dat ze niet zo abnormaal zijn want er zijn meerderen van hun soort?

Een van die viespeuken (sorry heb er geen ander woord voor) begint zijn zin in een interview na de rechtspraak met: Iedere weldenkende pedofiel....
Daar haakte ik af want je kan een pedofiel toch niet weldenkend noemen??

Ik vind het echt totaal belachelijk dat die lui een site hebben. Ik vind dat alle pedofielen gewoon met een foto in de krant moeten en een ieder die zich ooit aan een kind vergrepen heeft mag nooit meer op vrije voeten komen. Castreren die handel! Achter slot en grendel.

Bah, zum kotsen is het. Walgelijk!!!!!!



HAMBURG -
Een 70-jarige Duitser heeft 122 bomen gekapt omdat ze zijn uitzicht vanuit zijn huis belemmerden. Door de kap kan hij nu genieten van een vrij uitzicht op de Oostzee.
De schade wordt geschat op 15.000 euro, meldden Duitse media woensdag. In een bos buiten zijn grondstuk zaagde hij 66 essen en beuken op een hoogte van vier meter af. De andere bomen werden compleet geveld. De bomen waren ruim dertig jaar oud.


Willemijn Lodewijkx gaat weer trouwen met haar Evert???? Deze foto kwam ik tegen op internet.
Ja ik ben er lekker mee bezig ja met Willemijn. Wil ook zo'n komische vriendin.....