28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Huis


We zijn al een jaar naar huizen aan het zoeken in Harderwijk, Ermelo, Hierden en zelfs Nunspeet. Tot nu toe zonder resultaat. Je zou zeggen huizen genoeg maar niet voor 9 mensen. Oke je hoeft niet persé 9 slaapkamers te hebben maar toch op zijn minst 7. Ik bedoel als ik nou veeleisend zou zijn maar ik heb toch behoorlijk simpele eisen, niets raars bv een grote keuken waar een tafel voor 12 personen in past. Waarom 12 ? Nou omdat er altijd wel iemand mee eet in ons gezin, familie, vrienden of vriendjes/vriendinnetjes van de kinderen want waar er 9 kunnen eten kunnen er ook 10/11 of 12 eten toch? Dan wil ik graag iets wat niet in een woonwijk ligt en al helemaal niet in een nieuwbouwwijk. Graag met uitzicht op bos of weiland, geen buren of ze moeten echt 50/100 meter verder wonen. Als het kan een kantoorruimte en een fitnessruimte, dubbele garage waar 2 grote auto's in passen en nog 12 fietsen, woonkamer met open haard, vloerverwarming, rond de 2000 m2 grond of meer, grote bijkeuken waar kasten in kunnen voor 9 mensen schoenen en jassen en sporttassen, speel/tv/studeerkamer, en ligt het ver van Harderwijk dan nog met plaats voor een au pair. Verder hou ik van mooi maar nog beter functioneel dwz waar 7 kinderen weinig schade aan kunnen richten en weinig onderhoud aan is. Stenen vloeren dus geen hout of vloerbedekking. Keuken met vaatwasser, inductieplaat (zoveel makkelijker schoon te houden) , magnetron, zelfreinigende oven, amerikaanse koelkast die zelf ijsklontjes maakt, en genoeg kastruimte. Er zijn mensen die hebben een Aga cooker en vinden dat een meerwaarde voor hun huis, ik hoef m niet , ooit zo'n ding schoongemaakt? Met het uiterlijk van een Pippi Langkous huis en we noemen het dan ook Villa Kakelbont met al die kinderen van ons. Zoiets als op de foto.....

Als er iemand is die zo'n huis kent of heeft, bel vooral, de kleur mag.... als het niet anders kan afwijken maar liefst niet.
Of moet ik misschien toch mijn eisenpakket eens aan gaan passen? ...zucht.

2 reacties:

Anoniem zei

Ik weet wel zo'n huis alleen ligt het in Zweden.......

1 september 2007 om 19:30  
Anoniem zei

Hee mevrouwtje dit voldoet exact aan de beschrijving van je huis...behalve dan dat de buitenkant niet op dit huis lijkt maar voor de rest is het gewoon je huis wat je beschrijft. Dus niks aanpassen , gewoon weer zelf gaan bouwen!!!!

3 september 2007 om 20:39